WELL BEING FITNESS

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει πως διατηρεί το γυμνασμένο της σώμα


30 Οκτωβρίου 2015

gwyneth-paltrowκαθετα.jpg

Η Gwyneth Paltrow έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα του Hollywood και όλες οι γυναίκες θέλουν να μάθουν πως το απέκτησε. Η γνωστή ηθοποιός μας αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της.

Δεν ντρέπεται να παραδεχτεί ότι της αρέσει το φαγητό, όμως ταυτόχρονα γυμνάζεται αρκετά μέσα στην εβδομάδα. Η ίδια πιστεύει ότι μια ώρα αερόβιας άσκησης την ημέρα, είναι αρκετή για να αποκτήσει το σώμα που επιθυμεί, αλλά τονίζει επίσης, ότι η συχνότητα εξαρτάται και από τι και πόσο τρώει ο καθένας. Η ηθοποιός έχει μια θεωρία, που τη βοηθάει να ασκείτε περισσότερο. Είναι απλό, φαντάζεται τον εαυτό της πως θα ήθελε να μοιάζει και βάζει εφικτούς στόχους.

Επίσης, πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να σηκώνουν πάνω από 3 κιλά βάρη όταν ασκούνται, και είναι προτιμότερο να ακολουθούν αερόβιες ασκήσεις ώστε να ιδρώνουν και να χάνουν θερμίδες. Έτσι και εκείνη προτιμάει το τζόκινγκ και κάθε φορά που νιώθει έτοιμη προσθέτει ένα επιπλέον μίλι στην απόσταση που διανύει.

Τέλος, η Gwyneth παραδέχεται ότι καταβάλει αρκετή προσπάθεια, ώστε να έχει γυμνασμένο σώμα και συνάμα συνδυάζει τη σωματική δραστηριότητα με την υγιεινή διατροφή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.