WELL BEING FITNESS

Θα εκπλαγείτε με το πρόγραμμα γυμναστικής της Adriana Lima


26 Ιανουαρίου 2016

Ο «άγγελος» της Victoria’s Secret, Adriana Lima, διαθέτει ένα σώμα που οι γυναίκες θέλουν να το αποκτήσουν και οι άντρες το θαυμάζουν. Το σμιλεμένο σώμα της Adriana είναι φυσικά αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης και όπως έχει δηλώσει η ίδια ένα από τα πάθη της είναι η γυμναστική. Αυτό εξάλλου φαίνεται και από το γεγονός ότι με το που γέννησε έχασε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Τι γυμναστική όμως το πανέμορφο μοντέλο και διατηρείται σε φόρμα;

Η Adriana Lima είναι από τη φύση της πολύ ενεργητική και δεν μπορεί να κάθεται ακίνητη. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει διάφορα αθλήματα και δεν έχει αρκεστεί μόνο σε ένα είδος προπόνησης. Καταρχήν της αρέσουν πολύ οι προπονήσεις υψηλής έντασης όπως το σκοινάκι και το τζόκινγκ. Οι αερόβιες ασκήσεις βοηθάνε στην λειτουργία της καρδιάς και συμβάλουν στην ταχύτερη απώλεια λίπους. Εξάλλου με αυτές τις ασκήσεις μπόρεσε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Δεν αρκείται όμως μόνο στην αερόβια δραστηριότητα, αλλά χρησιμοποιεί και βάρη για την ενδυνάμωση των μυών και των κοιλιακών. Αυτός είναι και ο λόγος που στις φωτογραφίσεις, το σώμα της φαίνεται τόσο πολύ γυμνασμένο και δεν έχει ούτε μια ατέλεια.

Η Adriana αγαπά επίσης την πυγμαχία και την περιλαμβάνει πάντα σε όλες προπονήσεις της. Όπως δηλώνει η ίδια αυτό το άθλημα ταιριάζει στην προσωπικότητα της και τη βοηθάει να έχει πνευματική διαύγεια, αφού απαιτεί ακρίβεια στις κινήσεις και καλή ισορροπία.

Και φυσικά το supermodel δεν θα μπορούσε να μη τιμήσει την καταγωγή της και να μην κάνει Capoeira, η οποία έχει τις ρίζες της στην βραζιλιάνικη κουλτούρα. Είναι μια πολεμική τέχνη που συνδυάζει χορό και μουσική με υψηλή ταχύτητα και δύναμη. Η Adriana εγγυάται ότι η συγκεκριμένη προπόνηση γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.