WELL BEING FITNESS

Τα μυστικά της Kate Hudson για καλλίγραμμο σώμα


20 Ιουλίου 2016

abaca-544716-009.jpg

Η Kate Hudson έχοντας μητέρα τη Goldie Hawn, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκθαμβωτική. Και όντως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και η γνωστή ηθοποιός αποδεικνύει συνεχώς ότι έχει ένα από τα πιο σέξι και καλλίγραμμα σώματα της showbiz. Τελευταία απόδειξη ήταν η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από την εξόρμηση της στην Ίμπιζα. Στην εν λόγω φωτογραφία κάνει κατακόρυφο μέσα στο νερό και μας εντυπωσιάζει.

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι για όλα ευθύνονται τα γονίδια και ότι η Kate Hudson είναι απλά πολύ τυχερή. Όμως από μόνα τους τα γονίδια δεν μπορούν να κάνουν θαύματα και το γνωρίζει καλά η Kate, γι αυτό και η γυμναστική είναι ζωτικής σημασίας για εκείνη.

Κάνει σχεδόν τα πάντα από πιλάτες, γιόγκα μέχρι και μποξ. Απολαμβάνει τη γυμναστική και δεν τη κάνει από αγγαρεία, αλλά γιατί μετά από μια προπόνηση νιώθει ευεξία και το αίμα της να κυκλοφορεί σε όλο της το σώμα. Ασκείται 5 φορές την εβδομάδα και έχει σκοπό αυτές τις ώρες να ιδρώνει όσο περισσότερο μπορεί. Το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής της Kate περιλαμβάνει 20 λεπτά τρέξιμο στο διάδρομο και μετά μια ώρα γιόγκα ή πιλάτες. Ενώ δεν ξεχνάει να κάνει και βαθιά καθίσματα που είναι για εκείνη η νούμερο ένα άσκηση για τέλειους γλουτούς.

Τέλος, η όμορφη ηθοποιός δηλώνει ότι δεν υπάρχει λόγος να φτάνουμε στην υπερβολή για τίποτα, ακόμα και για την άσκηση. Καλό είναι να τα κάνουμε όλα με μέτρο, γιατί ακόμα και οι μικρές παρασπονδίες είναι μέρος της ζωής μας. Για αυτό και όταν βγει για φαγητό θα παραγγείλει το αγαπημένο της γλυκό και θα το απολαύσει χωρίς ενοχές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.