WELL BEING FITNESS

Αποκτήστε σφιχτούς γλουτούς με μόνο 4 ασκήσεις


Τζουλιάννα Καρνέζη

17 Δεκεμβρίου 2018

alan-ko-617599-unsplash_1.jpg

Θέλει υπομονή και επιμονή. Εάν όμως θέλετε να αποκτήσετε τους τέλειους γλουτούς, μπορείτε, αρκεί να ακολουθήσετε την κατάλληλη γυμναστική. Παρακάτω σας παραθέτουμε ασκήσεις που θα σας χρίσουν γλουτούς με …βραζιλιάνικες προδιαγραφές.

Καθίστε ανάσκελα ξαπλωμένες σε ένα στρώμα και σηκώστε τα πόδια σας τεντωμένα προς τα πάνω. Θα πρέπει να σχηματίσετε ένα Γ. Καθίστε στη συγκεκριμένα στάση για 10-15 δευτερόλεπτα με σφιχτά πόδια. Επαναλάβετέ την για πέντε φορές. Φροντίστε να έχετε τεντωμένο τον κορμό σας.

Διαβάστε εδώ: Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε στο γυμναστήριο ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές

Ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε ελαφρώς τα πόδια σας. Σηκώστε το κεφάλι σας από το πάτωμα και πιάστε τα γόνατά σας. Σηκώστε τα πόδια σας από το πάτωμα, σε χαμηλό ύψος και μείνετε για 10-15 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε την άσκηση για 5 φορές.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα καταλάβετε ότι είστε εθισμένοι στην άσκηση

Καθίστε και πάλι ανάσκελα και σηκώστε κορμό και πόδια από το πάτωμα. Τεντώστε τα χέρια σας και φέρτε τα κάθετα στα σηκωμένα πόδια σας. Θα πρέπει να νιώθετε σφιχτούς και τους κοιλιακούς και τα πόδια σας. Μείνετε για 10-15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε για 5 φορές.

Καθίστε μπρούμυτα και σηκωθείτε στηριζόμενοι στις μύτες των ποδιών σας και στους αγκώνες σας. Φροντίστε να έχετε σφιχτά τα χέρια σας και τα πόδια σας. Μείνετε για 10-15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε για 5 φορές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.