Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε στο γυμναστήριο ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές

Τζουλιάννα Καρνέζη
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018
7788.jpg

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έχετε αποτελέσματα όταν γυμνάζεστε είναι να έχετε ένα σχέδιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι πάνε στο γυμναστήριο και απλά σπαταλάνε το χρόνο τους αφού δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα προπόνησης για να δυναμώσετε τη μυϊκή σας μάζα και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Εφόσον θέλετε να δείτε αποτελέσματα πρέπει να ξεκινήστε κάνοντας ασκήσεις με βάρη. Αρχίστε σιγά σιγά σηκώνοντας ελαφρά κιλά και όσο περνάει ο καιρός να βάζετε όλο και περισσότερα. Μη ξεχνάτε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων να έχετε πάντα σφιχτή την κοιλιά σας, ώστε να γυμνάζετε συνέχεια τους κοιλιακούς σας. Όσο περισσότερο γυμνάζετε τον πυρήνα του σώματος σας τόσο πιο σταθερή βάση δημιουργείται και τα άκρα σας συνεργάζονται καλύτερα.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα καταλάβετε ότι είστε εθισμένοι στην άσκηση

Κάντε βαθιά καθίσματα. Τα καθίσματα είναι μια σύνθετη άσκηση, για όλο το σώμα, που δυναμώνει περισσότερες από μία ομάδα μυών. Αυτή η προπόνηση γυμνάζει τους γλουτούς, ενισχύει το σώμα και σας βοηθάει να κάψετε πολλές θερμίδες. Για να χάσετε κιλά και να αυξήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό, μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε καθίσματα μαζί με άλμα.

Κάντε διάδρομο. Μια από τις καλύτερες ασκήσεις για να γυμνάσετε τη μυϊκή σας μάζα είναι το τρέξιμο. Βάλτε το διάδρομο τους γυμναστηρίου σε μια μικρή κλίση και ξεκινήστε με ένα απλό περπάτημα και στη συνέχεια αυξήστε την ένταση.

Τέλος μη ξεχνάτε πριν από κάθε προπόνηση να κάνετε ζέσταμα και όταν τελειώνετε να κάνετε ένα καλό στρέτσινγκ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα