WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας


10 Ιουνίου 2017

stocksnap-g6ad5bnriy.jpg

Αν γράφετε με κλίση προς τα αριστερά σημαίνει ότι σας αρέσει η μοναξιά και γενικά προτιμάτε να βρίσκετε στο παρασκήνιο και όχι να φαίνεστε.  Αν τώρα γράφετε με κλίση προς τα δεξιά, τότε είστε κοινωνικοί και θέλετε να έχετε γύρω σας ανθρώπους. Αν πάλι δεν υπάρχει καθόλου κλίση τότε λειτουργείτε με τη λογική, είστε πρακτικοί και αρκετά συγκρατημένοι.

Αν οι λέξεις που γράφετε είναι μεγάλες, είστε μια μεγάλη προσωπικότητα. Οι περισσότεροι διακεκριμένοι άνθρωποι έχουν την τάση να γράφουν με μεγάλα γράμματα. Από την άλλη αν ο γραφικός χαρακτήρας είναι μικρός, τότε είστε ντροπαλοί και εσωστρεφείς. Και αν τα γράμματά σας είναι μεσαίου μεγέθους, τότε είστε ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα στις δύσκολες καταστάσεις της ζωής.

Εάν τα γράμματά σας είναι στρογγυλά τότε είστε εγκάρδιοι και ζεστοί με όσους βρίσκονται κοντά σας. Από την άλλη όταν η γραφή σας είναι πιο τετραγωνισμένη αποκαλύπτει ότι είστε προσγειωμένοι και παίρνετε όλες τις αποφάσεις με βάση τη λογική. Ενώ αν στο τελείωμα τραβάτε τα γράμματά σας, τότε τείνετε να είστε εξωστρεφείς και βολικοί. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί κινδυνεύετε να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης λόγω της καλοσύνης σας.  

Τέλος οι γραφολόγοι ισχυρίζονται πως όταν γράφουμε και ασκούμε πίεση στο χαρτί, μας διακατέχει ο ενθουσιασμός και η ανεβασμένη διάθεση. Όμως όταν η πίεση είναι πολύ έντονη, φανερώνει πως είμαστε καταπιεσμένοι και απογοητευμένοι. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.