WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Επιλέξτε μια από τις παρακάτω εικόνες (μάνταλα) και ανακαλύψτε πτυχές του χαρακτήρα σας


29 Δεκεμβρίου 2017

choose-one-of-these-mandalas-and-discover-what-it-says-about-you.jpg

Είναι όμως αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα μάνταλα μπορούν να αποκαλύψουν κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ατόμου. Αν θέλετε και εσείς να ανακαλύψετε μερικές πτυχές του χαρακτήρα σας επιλέξτε ένα από τα μάνταλα που βλέπετε στη φωτογραφία και δείτε τι συμβολίζει.

Εικόνα 1 συμβολίζει τη γενναιοδωρία και την ηθική

Έχετε υψηλά πρότυπα και φιλοδοξίες και προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο. Εργάζεστε σκληρά και έχετε ως στόχο να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Δυστυχώς όμως λίγοι είναι εκείνοι που εκτιμούν αυτά που κάνετε.

Η εικόνα 2 συμβολίζει τη γοητεία και την αλήθεια

Απλά απολαμβάνετε τη φροντίδα των άλλων. Είστε ένας άνθρωπος που εμπνέει όσους είναι γύρω σας και έχετε ένα λαμπερό χαρακτήρα.

Διαβάστε εδώ: Μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι; Η ψυχολόγος απαντάει σε αυτό το τεράστιο ερώτημα

Η εικόνα 3 συμβολίζει το μυαλό και τη σκέψη

Οι σκέψεις και οι ιδέες σας είναι λαμπρές και σπουδαίες. Ωστόσο, είστε εσωστρεφείς και σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας. Και το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα προσπαθείτε να κάνετε το σωστό, ακόμα και όταν οι περισσότεροι δεν συμφωνούν μαζί σας.

Η εικόνα 4 συμβολίζει την έμπνευση και τη φιλοσοφία

Παρόλο που μπορεί να σας ακούγεται περίεργο είστε πολύ διαισθητικοί και δημιουργικοί. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είστε συναισθηματικοί και πληγώνεστε συχνά από άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν

Η εικόνα 5 συμβολίζει την εμπιστοσύνη και την ανεξαρτησία

Είστε πολύ ανεξάρτητοι. Έχετε αυτοπεποίθηση και ξέρετε πώς να χειριστείτε τις δύσκολες στιγμές. Επίσης γνωρίζετε πλήρως τι είναι αυτό που θέλετε και είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για να το αποκτήσετε. Το μόνο που ζητάτε από τους άλλους είναι η ειλικρίνεια.

Η εικόνα 6 συμβολίζει την ευγένεια και την ευαισθησία

Έχετε ένα μεγάλο κύκλο φίλων καθώς είστε κοινωνικοί και οικοδομείται υγιείς σχέσεις με άλλους. Έχετε μια φωτεινή αύρα και οι άνθρωποι αισθάνονται όμορφα με την παρουσία σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.