WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα περάσεις τις γιορτές εάν είσαι single


24 Δεκεμβρίου 2017

25018993-154047935226916-2240062883541024768-n.jpg

Οργάνωσε ένα ταξίδι με μια φίλη σου. Κάποια γνωστή σου ή φίλη σου θα είναι και εκείνη single ώστε να της προτείνεις να πάτε κάπου την τελευταία στιγμή.

Πρόσφερε τη βοήθεια σου σε όσους το έχουν ανάγκη. Τι πιο όμορφο από το να νιώσεις το πραγματικό νόημα των γιορτών προσφέροντας απλόχερα χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Οργάνωσε ένα πάρτι. Αυτές τις γιορτές δεν χρειάζεται να τις περάσεις μόνη. Κάλεσε τους φίλους σου και γιορτάστε όλοι μαζί. Έτσι θα νιώσεις πολύ τυχερή που έχεις κοντά σου όσους αγαπάς και ας μην έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό.

Τόλμησε κάτι καινούριο. Τι θα σου άρεσε να κάνεις που δεν έχεις τολμήσει μέχρι σήμερα; Οι φετινές γιορτές είναι η στιγμή για να τολμήσεις καινούρια πράγματα και να αλλάξεις τις συνήθειες σου.

Και τέλος να θυμάσαι το γεγονός ότι είσαι μόνη δεν σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, ούτε χρειάζεται να μελαγχολήσεις. Αντιθέτως είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν είχες ανακαλύψει μέχρι σήμερα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.