WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η σημασία του να μη χάνεσαι από τους ανθρώπους που αγαπάς


Χριστίνα Γουδρούπη

21 Δεκεμβρίου 2018

freestocks-org-65293-unsplash.jpg

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αγαπάμε τις γιορτές. Είναι η όμορφη ατμόσφαιρα, είναι το φαγητό (το ξέρετε, το ξέρουμε, ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας), είναι ο ελεύθερος χρόνος που επιτέλους έχουμε για να διαθέσουμε στην ξεκούραση και την ηρεμία μας. Μα πάνω από όλα, είναι αυτό που καμιά φορά κάνουμε ότι δεν μας αρέσει, αλλά κατά βάθος χωρίς αυτό οι γιορτές δεν έχουν νόημα: Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια από τις ελάχιστες πραγματικές ευκαιρίες μας να συναντηθούμε και να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Τι γίνεται όμως όταν η φυσική απόσταση από τους ανθρώπους μας δεν μας το επιτρέπει αυτό; Οι δρόμοι και τα σπίτια στολίζονται, οι φίλοι σχεδιάζουν τις εκδηλώσεις με τους αγαπημένους τους, οι οθόνες μας γεμίζουν από εικόνες τρυφερότητας και θαλπωρής. Και μας πιάνει η μελαγχολία των Χριστουγέννων, ξέροντας ότι δεν θα μπορέσουμε να περάσουμε τις γιορτές με όσους αγαπάμε.

Ένα μέλος της οικογένειας που δουλεύει σε άλλη πόλη. Ένας φίλος που έχει φύγει στο εξωτερικό για σπουδές. Ένας σύντροφος σε άλλο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Υπάρχουν χιλιάδες ιστορίες, όλες πολύ διαφορετικές, μα όλες με ένα κοινό στη βάση τους: Την ανάγκη να είμαστε μαζί, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.

Αυτή τη χρονιά, το να είμαστε χωριστά δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε κοντά. Φέτος, η Samsung μας βοηθάει να έρθουμε κοντά με τους αγαπημένους μας, με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, το να μπορούμε να βγάλουμε τέλειες νυχτερινές λήψεις και να μπορούμε να μοιραστούμε κάθε στιγμή μας σε άψογη ποιότητα, μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε πιο κοντά. Αυτές τις δυνατότητες, όπως και πάρα πολλές άλλες, μας τις δίνουν smartphones όπως το Galaxy S9 και S9+, τα οποία έχουν φοβερή κάμερα που προσαρμόζεται στο φως όπως το ανθρώπινο μάτι για πρωινές και νυχτερινές λήψεις Και με τη δυνατότητα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου έως 512 GB με κάρτα microSD, αποθηκεύουμε ξέγνοιαστα οτιδήποτε μας αρέσει!

Από την άλλη, μερικές φορές χρειαζόμαστε να κάνουμε βιντεοκλήσεις για ώρες, χωρίς να κλείνει το κινητό μας από μπαταρία. Σε αυτήν την περίπτωση, χρειαζόμαστε το Galaxy Note9. Η ισχυρή μπαταρία4000 mAh και η φοβερή Οθόνη Χωρίς Όρια του, θα μας κάνει να νιώθουμε λες και είμαστε μαζί με τους αγαπημένους μας, για όσες ώρες θέλουμε.

Όσο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που είναι μακριά και τους λείπουμε, υπάρχουν τα ιδανικά δώρα. Ένα Galaxy Tab S4 είναι τέλεια λύση, για δύο λόγους. Καταρχάς γιατί σίγουρα όλοι χρειάζονται μια συσκευή με άψογο συνδυασμό design, ευελιξίας και δύναμης. Και δεύτερον -και κυριότερο- επειδή προσφέρει τρισδιάστατο ήχο μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας Dolby Atmos, θα κάνει το αγαπημένο μας πρόσωπο να νιώθει ότι είμαστε εκεί, μαζί του.

Αν πάλι θέλουμε κάτι διαφορετικό, μπορούμε να τους πάρουμε ένα έξυπνο ρολόι Galaxy Watch, ώστε να μπορούν ό,τι κι αν κάνουν, όσο μακριά κι αν είναι, όσο δύσκολοι κι αν είναι οι ρυθμοί τους, να απαντούν απευθείας τις κλήσεις μας, να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική, και να καταγράφουν τους καρδιακούς ρυθμούς για να προσέχουν τους εαυτούς τους.

Όλες αυτές οι συσκευές συνδέονται και αλληλεπιδρούν εύκολα και ομαλά μέσω του οικοσυστήματος Samsung, για να είμαστε περισσότερο συνδεδεμένοι από ποτέ.

Το να παραμένουμε μαζί με τους ανθρώπους μας, όσο μακριά κι αν είναι, δεν είναι πάντα εύκολο. Χάρη στη Samsung όμως, γίνεται πιο εύκολο από ποτέ. Πρωτοποριακές συσκευές υψηλών προδιαγραφών, με μεγάλη ευελιξία, διαθέσιμες για όλους, μας βοηθάνε να μένουμε συνδεδεμένοι, να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας, και να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να είμαστε μαζί

#BeTogether

Άρθρο χορηγούμενο από τη Samsung

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.