WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Διαλέξτε μια εικόνα και δείτε τι νιώθετε για τους οικογενειακούς δεσμούς


15 Ιουνίου 2019

capture.jpg

Το σημερινό τεστ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό, για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους. Να μάθετε τα συναισθήματά σας, τους φόβους και την αγάπη για την οικογένεια.

Διαβάστε εδώ: 8 απλά πράγματα που οι ευτυχισμένοι άνθρωποι έχουν στη ζωή τους

Φυσικά δεν αντικαθιστά τη γνώμη των ειδικών, αλλά μπορεί να προσφέρει σημαντικές ιδέες και ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και επιλέξετε αυτή που πιστεύετε ότι δεν εκπροσωπεί μια ευτυχσιμένη οικογένεια.

Οικογένεια 1:

Εάν επιλέξατε την πρώτη εικόνα δεν είστε ένα άτομο με πολύ οικογενειακό προσανατολισμό, τουλάχιστον όχι με αυτή την παραδοσιακή έννοια του όρου. Στη συγκεκριμένη εικόνα φαίνεται η μητέρα να φροντίζει το παιδί της, ενώ ο πατέρας είναι πιο αποστασιοποιημένος

Οικογένεια 2:

Όποιος επέλεξε αυτή την εικόνα είναι ένα πρόσωπο που έχει πολύ ισχυρή οικογενειακή ιδέα. Η εικόνα δείχνει τρία άτομα που είναι μαζί σαν οικογένεια, αλλά χωρίς φυσικούς δεσμούς, όπως το κράτημα χεριών.

Οικογένεια 3:

Η επιλογή αυτής της εικόνας προϋποθέτει ένα δύσκολο οικογενειακό παρελθόν. Στην πραγματικότητα τι παρατηρούμε σε αυτή την εικόνα; Τρεις πολύ στενούς ανθρώπους. Οι γονείς φαίνεται να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και ο πατέρας να κρατά τη κόρη από το χέρι. Φαινομενικά είναι μια τέλεια εικόνα, αλλά τελικά μπορεί να κρύβει άλλα πράγματα από πίσω. Όσοι είχαν μια δύσκολη παιδική ηλικία έχουν συνεχή ανάγκη από δεσμούς. Έχουν έναν ασυνείδητο φόβο να μη χάσουν κανέναν από δίπλα τους. Και αυτό παρακινεί την επιλογή της εικόνας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.