WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η σχέση μεταξύ των αδελφών είναι μοναδική! Γι 'αυτό η μεγάλη αδελφή είναι τόσο σημαντική


10 Φεβρουαρίου 2020

Η σχέση μεταξύ των αδελφών είναι μοναδική! Γι 'αυτό η μεγάλη αδελφή είναι τόσο σημαντική

Μπορεί να διαφωνήσετε μαζί της, μερικές φορές μπορεί και να πείτε πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ο λόγος γίνεται για τη μεγαλύτερη αδελφή, που μπορεί να είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια μεγαλύτερη αδελφή μπορεί να παίξει θεμελιώδη ρόλο στη ζωή σας. Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλους, γιατί μπορεί η σχέση να μην είναι η καλύτερη. Αλλά τις περισσότερες φορές η μεγαλύτερη αδελφή είναι πολύ σημαντική. 

Πρώτα απ 'όλα η μεγαλύτερη αδελφή ήταν η πρώτη φίλη που είχατε. Όταν γεννηθήκατε ήταν ήδη εκεί και ήταν το άτομο που μπορούσατε να εμπιστευτείτε, ενώ σας πρόφερε μεγάλη αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας.Τίποτα δεν μπορείτε να κρύψετε από μια αδελφή. Θα καταλάβει αμέσως το πρόβλημά σας και θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλά σε κάθε περίπτωση.

Επιπλέον, είναι προφανώς το ιδανικό πρόσωπο με το οποίο θα μοιραστείτε κάθε πτυχή της οικογένειάς σας, ακόμα και τις πιο περίεργες, γιατί προφανώς είναι και εκείνη παρούσα και φυσικά θα σας ακούσει και θα σας συμβουλέψει. 

Αν μάλιστα είστε και οι δυο γυναίκες τότε θα έχετε και μια πιο παιχνιδιάρικη πλευρά, αφού θα μπορείτε να παίρνετε τα ρούχα της και η ντουλάπα της θα είναι πάντοτε ανοικτή για εσάς σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον, έχοντας αναγκαστικά περισσότερα χρόνια από εσάς και κατά συνέπεια περισσότερη σοφία, θα σας βοηθήσει σε όλες τις περιστάσεις ανοίγοντας νέες προοπτικές και δίνοντάς σας την ευκαιρία να καταλάβετε πράγματα που ίσως δεν μπορούσατε να χειριστείτε. Την ίδια στιγμή θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας, βλέποντας και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές σας.

Οι πόρτες του σπιτιού της μεγαλύτερης αδελφής θα είναι πάντοτε ανοιχτές και αυτό δείχνει τη μεγάλη αγάπη που υπάρχει μεταξύ σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.