WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε σε αυτή την εικόνα αποκαλύπτει τα αδύναμα σημεία του χαρακτήρα σας


26 Φεβρουαρίου 2020

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε σε αυτή την εικόνα αποκαλύπτει τα αδύναμα σημεία του χαρακτήρα σας

Η προσωπικότητα ενός ανθρώπου είναι ένας συνδυασμός της άποψης για τα πράγματα, για το πώς αισθάνεται και για τον τρόπο που ενεργεί και αντιδρά σε διάφορες καταστάσεις και σχέσεις που βασίζονται σε αυτές τις απόψεις και συναισθήματα.
 
Όσο όμως περίεργο και αν φανεί, είναι συχνά πιο εύκολο να καταλάβουμε την προσωπικότητα των άλλων ανθρώπων, από ό,τι να δούμε τα αδύναμα σημεία του χαρακτήρα μας.  Αυτό οφείλεται στο ότι όλοι μας έχουμε μια εξιδανικευμένη εκδοχή του ποιοι είμαστε. 

Αλλά αν είστε πρόθυμοι να σκάψετε λίγο βαθύτερα, τότε με αυτό το τεστ προσωπικότητας μπορείτε να ανακαλύψετε τις αδυναμίες σας και καταφέρετε να γίνετε πιο ευτυχισμένοι. Στην παρακάτω εικόνα σημειώστε το πρώτο πράγματα που βλέπετε. 

jenny.gr

Δεμένος άνθρωπος

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η εικόνα του δεμένου ανθρώπου ανάμεσα στα δύο δέντρα, η προσωπικότητά σας βρίσκεται σε σχεδόν συνεχή σύγκρουση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε κυριολεκτικά σε σύγκρουση με τον κόσμο γύρω σας. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ πιο πιθανό να παλεύετε τακτικά με τον εαυτό σας και για να βρείτε την αγάπη, πρέπει να είστε σε θέση να αγαπήσετε πρώτα με τον εαυτό σας. Γιατί εάν δεν μπορείτε να αγαπήσετε τον εαυτό σας, πώς θα καταφέρετε να αγαπήσετε τον άλλον; 
Η μάχη για την εσωτερική ειρήνη δεν επιτυγχάνεται εύκολα, αλλά αξίζετε ένα διάλειμμα από την εσωτερική αναταραχή. Σεβαστείτε τον εαυτό σας, αγκαλιάστε τον και η αγάπη θα έρθει.

Ο φράχτης

Εάν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η εικόνα ενός φράχτη στη μέση του αγρού, η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι η τάση σας να κλείνεστε στον εαυτό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανοίγετε εύκολα την καρδιά σας και μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία στην πραγματική αγάπη. Και ενώ είναι απολύτως φυσιολογικό να προσπαθείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας όταν έχετε καεί πριν, αλλά εάν διατηρήσετε ένα ψηλό τοίχο γύρω από την καρδιά σας, όχι μόνο δεν μπορεί κανείς άλλος να μπει, αλλά θα είναι δύσκολο και για σας να βγείτε. 

Η βάρκα

Εάν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η εικόνα της βάρκας που κρέμεται και έχει μια φωλιά γεμάτη με αυγά, το αδύναμο σημείο σας είναι ότι έχετε υψηλά πρότυπα, τόσο υψηλά που κανένας άνθρωπος στη Γη δεν μπορεί να τα φτάσει. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ψάχνετε και ίσως σας φανεί χρήσιμο να δημιουργήσετε μια λίστα με "must-haves". Και να έχετε στο μυαλό σας ότι το τέλειο δεν υπάρχει. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.