WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

4+1 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι και να σας φτιάξουν τη διάθεση


30 Μαρτίου 2020

4+1 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι και να σας φτιάξουν τη διάθεση

Η μετάδοση του κορωνοϊού είναι πολύ εύκολη και ορισμένοι ιατροί λένε ότι ο ιός μπορεί να επιβιώσει σε επιφάνειες για αρκετές ώρες, γι αυτό και είναι σημαντικό να μένουμε σπίτι. 

Επιπλέον, επειδή δεν είστε άνω των 60 ετών δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βγείτε έξω και πιθανώς να εκθέσετε τους ηλικιωμένους ή άλλους ανθρώπους με κάποιο άλλο νόσημα. Επειδή όμως και το να μένουμε σπίτι δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, παρακάτω σας δείχνουμε τι μπορείτε να κάνετε ενώ βρίσκεστε σε καραντίνα.

Τηλεφωνήστε σε έναν φίλο. Πλέον μπορείτε να καλέσετε έναν φίλο σας  και ενώ του μιλάτε ταυτόχρονα να τον βλέπετε. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε σε διαδικτυακή επαφή με ανθρώπους που δεν είχατε την ευκαιρία ή δεν βρίσκατε τον χρόνο να τους πάρετε τηλέφωνο. 

Ασκηθείτε στο σπίτι. Δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο; Κατεβάστε video με ασκήσεις και ξεκινήστε γυμναστική στο σπίτι. 

Γράψτε ένα ποίημα ή ένα μυθιστόρημα. Γιατί όχι; Όσοι έχετε κλίση στο γράψιμο, είναι μια καλή ευκαιρία να αναδιπλώσετε το ταλέντο σας. Ποτέ δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσει…

Μαγειρέψτε. Δημιουργείστε ένα γεύμα, που μέχρι τώρα δεν είχατε τον ρόνο να φτιάξετε και νιώστε περήφανοι. 

Βάλτε μουσική και χορέψτε. Βάλτε κάτι χορευτικό, κάτι ντροπιαστικά απολαυστικό και δοκιμάστε να χορέψετε. Δεν θα το πούμε πουθενά…

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.