WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τα δυνατά σας σημεία


21 Αυγούστου 2021

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τα δυνατά σας σημεία
Τα τεστ προσωπικότητας που βασίζονται σε οφθαλμαπάτες είναι εξαιρετικά δημοφιλή.

Τα τεστ προσωπικότητας που βασίζονται σε οφθαλμαπάτες είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι ψυχολόγοι χρησιμοποιούν παρόμοιες οπτικές δοκιμές όταν θέλουν να καταλάβουν κάποιες πτυχές του χαρακτήρα των άλλων.

Όπως σε όλα τεστ προσωπικότητας, έτσι και σε αυτό ισχύουν οι ίδιοι κανόνες: είναι πολύ σημαντικό να εστιάσετε στην πρώτη εικόνα που είδατε. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε προσεκτικά την παραπάνω εικόνα και να απαντήσετε στην ερώτηση: τι τράβηξε την προσοχή μου πρώτα;

jenny.gr

Πτηνό στη δεξιά πλευρά του κλαδιού

Εάν το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι ένα πτηνό στη δεξιά πλευρά του κλαδιού τότε είστε ένα άτομο τίμιο και ανοιχτό. 

Είστε επίσης πιστοί και ειλικρινείς με τους φίλους και την οικογένειά σας και περιμένετε το ίδιο και από εκείνους. Ποτέ δεν κρίνετε τους ανθρώπους από την εμφάνισή τους, αλλά θέλετε να τους γνωρίσετε καλύτερα πριν εκφράσετε τη γνώμη σας. Το δυνατό σας σημείο σας είναι η περιέργεια, γι αυτό και αναζητάτε πάντα νέες περιπέτειες και εμπειρίες. 

Φύλλα του δέντρου

Εάν το πρώτο που είδατε είναι τα φύλλα, σημαίνει ότι προσέχετε κάθε λεπτομέρεια. Αναλύετε προσεκτικά κάθε κατάσταση και παίρνετε μια απόφαση μόνο όταν είστε πραγματικά σίγουροι για την επιτυχία.

Το δυνατό σας σημείο είναι ο ορθολογισμός: δεν αφήνετε ποτέ τίποτα στην τύχη και αυτό σας επιτρέπει να πετυχαίνετε σε ό,τι κι αν κάνετε.

Ένα κλαδί

Είναι δύσκολο για εσάς να περάσετε απαρατήρητοι, διότι είστε κοινωνικοί, ευχάριστοι και σας αρέσει να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο.

Το δυνατό σας σημείο: Η ικανότητα να παραμένετε πάντα ο εαυτός σας σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η αισιοδοξία σας πραγματικά κατακτά όλους όσους βρίσκονται δίπλα σας. 

Δύο πουλιά

Εάν παρατηρήσετε όχι μόνο το ένα πτηνό στα δεξιά, αλλά και εκείνο με τα φύλλα στα αριστερά, σημαίνει ότι είστε ένα ήρεμο άτομο.

Δεν επιτρέπετε στους άλλους να παίρνουν αποφάσεις για εσάς και δεν αφήνετε ποτέ το ένστικτό σας να σας καθοδηγεί πριν κάνετε μια επιλογή.

Το δυνατό σας σημείο είναι η ενέργειά σας: δεν σταματάτε ποτέ μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας. Τα εμπόδια για εσάς είναι απλώς ένας τρόπος για να ξεπεράσετε τα όριά σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.