Αυτές οι 3 εικόνες αποκαλύπτουν το κυριότερο χαρακτηριστικό σας

The Jennettes
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021

Κοιτάξτε προσεκτικά τις τρεις εικόνες που ακολουθούν και σημειώστε το πρώτο πράγμα που είδατε σε κάθε μία. Οι απαντήσεις σας είναι πιο σημαντικές απ’ όσο νομίζετε – αποκαλύπτουν τι άνθρωπος είστε. Εξηγούν ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό σας, με βάση το υποσυνείδητό σας.

Εικόνα 1

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Τις κοιτάξατε καλά; Δείτε τώρα τα αποτελέσματα:

Εικόνα 1

Αν είδατε πρώτα το λιοντάρι, δε φοβάστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και αναζητάτε τη ρίζα των προβλημάτων. Είστε γενναίοι. Αν, πάλι, είδατε ένα πουλί, μερικές φορές είστε αφελείς και ανεύθυνοι. Είστε δημιουργικοί, ωστόσο, και θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο.

Εικόνα 2

Αν είδατε πρώτα μία πάπια, είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί και κυκλοθυμικοί, παίρνετε τις αποφάσεις σας χωρίς πολλή σκέψη. Αν είδατε το κουνέλι, μελετάτε προσεκτικά τις κινήσεις σας και βάζετε πρώτα τη λογική, μετά το συναίσθημα.

Εικόνα 3

Αν είδατε πρώτα δύο κροκόδειλους, προσπαθείτε να διατηρείτε τις καταστάσεις υπό έλεγχο και να έχετε τον τελευταίο λόγο σε όλα. Σας αρέσει να είστε leaders. Αν προσέξατε το πουλί, είστε εξαιρετικοί στο να ακολουθείτε οδηγίες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχετε άποψη, αλλά προτιμάτε να συμβιβάζεστε για το καλό της ομάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που είστε τόσο κοινωνικοί.