WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ένα νέο ψυχολογικό τεστ στο TikTok, προδίδει πολλά για σένα


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα νέο ψυχολογικό τεστ στο TikTok, προδίδει πολλά για σένα
pexels
Τι βλέπεις πρώτο στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Στο account του TikTok @psychologylove100, μπορείς να δεις μια οπτική ψευδαίσθηση, η οποία έρχεται να αποκαλύψει πολλά για σένα και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρήσεις καλά και να πεις τι βλέπεις πρώτο. Βλέπεις ένα γυναικείο σώμα ή ένα φτερό; Ρίξε λοιπόν μια καλή ματιά στην παρακάτω εικόνα.

@psychologylove100 What do you see first? #psycologytest #psycologytricks #personlatytest #psychology #whatdoyousee #illusionoptic ♬ original sound - Psychologylove

Αν πρώτα είδες το φτερό, αυτό σημαίνει ότι χαρακτηρίζεσαι από οξυδέρκεια. Βλέπεις πάντα τη μεγάλη εικόνα και παίρνεις αποφάσεις αναλόγως την κάθε περίσταση. Δεν αντιδράς ποτέ παρορμητικά και ό,τι απόφαση παίρνεις, αποδεικνύεται χρήσιμη για το μέλλον. Σχεδιάζεις τα πάντα και είσαι proactive με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεις σωστά και ψύχραιμα κάθε εμπόδιο που σου παρουσιάζεται. Σκέφτεσαι πάντα τις συνέπειες των πράξεων σου προτού δράσεις και αν κάτι σε χαρακτηρίζει αυτό είναι η τελειομανία. Καταλήγεις όμως να γίνεσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους, ασκώντας έντονη κριτική.

Αν από την άλλη είδες μια γυναίκα, είσαι άτομο με υψηλή ενσυναίσθηση. Ξέρεις καλά πώς να προσαρμόζεσαι αλλά και να ακούς και να κατανοείς τους άλλους. Μπαίνεις εύκολα στη θέση των άλλων και καταλαβαίνεις τις ανάγκες τους αλλά και τα θέλω τους. Είσαι ευαίσθητη φύση και σου αρέσει να προστατεύεις τους άλλους. Προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε περίσταση και βρίσκεις λύση σε κάθε πρόβλημα. Η ευαισθησία που έχεις, σε κάνει να πληγώνεσαι εύκολα από τους άλλους. Επίσης, σου είναι αρκετά δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις για τον εαυτό σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.