WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου ο τρόπος που κλειδώνεις το κινητό σου


JTeam

19 Μαρτίου 2024

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου ο τρόπος που κλειδώνεις το κινητό σου
Unsplash/ Jonas Leupe
Ακόμα και από τον τρόπο με τον οποίο κλειδώνεις το κινητό σου, μπορείς να καταλάβεις κρυμμένα στοιχεία της προσωπικότητάς σου

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Τα smartphones είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εκεί, αποθηκεύουμε αναμνήσεις και προσωπικές πληροφορίες. Και ναι, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε το κινητό, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο το κλειδώνουμε, προσφέρει πληροφορίες για την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά μας.

Εσύ κλειδώνεις το κινητό σου με μοτίβο, με pin, ή με δακτυλικό αποτύπωμα; Παρακάτω, θα μάθεις – ανάλογα με την επιλογή σου, περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα σου.

Εάν κλειδώνεις το κινητό με μοτίβο

Εάν χρησιμοποιείς κλείδωμα με μοτίβο, τότε είσαι δημιουργικός και πραγματιστής. Διαθέτεις μια ισχυρή αίσθηση ατομικότητας, είσαι ένα εξωστρεφές άτομο και έχεις την τάση να αισθάνεσαι ελεύθερος. Εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και η ευέλικτη φύση σου μπορεί να φανεί σε διάφορες πτυχές της ζωής, των σχέσεων και της καριέρας σου.

Εάν κλειδώνεις το κινητό με pin

Σε αυτήν την περίπτωση, αποπνέεις έναν αέρα οργάνωσης και πειθαρχίας. Εκτιμάς τη δομή και την τάξη στη ζωή σου και δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Σου αρέσει να έχεις αυτοέλεγχο, είσαι πιο εσωστρεφής και επιθυμείς να κρατάς πολλά πράγματα για τον εαυτό σου.

Εάν κλειδώνεις το κινητό με δακτυλικό αποτύπωμα

Αποπνέεις έναν αέρα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς. Είσαι σίγουρος για τις ικανότητές σου και δεν σε πειράζει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Παράλληλα, είσαι διεκδικητικός και απολαμβάνεις αρκετά την ανεξαρτησία σου. Μερικές φορές μπορεί να έχεις την τάση να λες πράγματα που δεν εννοείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.