WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού, για να ξαναβγείτε


JTeam

18 Απριλίου 2024

5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού, για να ξαναβγείτε
Unsplash
Τα βήματα για ένα επιτυχημένο ραντεβού είναι απλά και εύκολα

Το πρώτο ραντεβού είναι μια αγχωτική διαδικασία, αλλά αναπόφευκτη, αφού αν δεν βγεις για ένα φαγητό/ποτό με τον άνθρωπο που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, δεν θα μπορέσεις να μάθεις τίποτα γι’ αυτόν. Συνεπώς, προσπάθησε να διαχειριστείς το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις, ώστε να περάσεις μια όμορφη βραδιά με το άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ραντεβού υπάρχουν πολλές παγίδες, που μπορείς εύκολα να πέσεις και να μεταδώσεις στον άλλον το λάθος μήνυμα, ωστόσο, αν διαβάσεις την παρακάτω λίστα, θα γλιτώσεις από τις περισσότερες. Σκοπός αυτής της εξόδου είναι να γνωρίσεις έναν καινούργιο άνθρωπο, συνεπώς προσπάθησε να είσαι χαλαρή και χαρούμενη.

Καλώς ή κακώς η εικόνα που σχηματίζει ο άνθρωπος που βγήκες ραντεβού στις πρώτες συναντήσεις σας είναι συνήθως καθοριστική για την ενδεχόμενη σχέση.

5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού

-Η γλώσσα του σώματος

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα ραντεβού, Νταμόνα Χόφμαν, η στάση του σώματός σου φανερώνει πολλά για το τι μας αρέσει και τι όχι. Το πώς στέκεσαι, ο τρόπος που ακουμπάς τα χέρια σου, η στάση των ποδιών σου αποκαλύπτουν, αν ο άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου σου αρέσει ή όχι. Αν θέλεις να περάσεις ένα θετικό μήνυμα, κράτα τους ώμους πίσω και μην καμπουριάζεις.

- Η έκφραση του προσώπου σου

Το χαμόγελο και ο τρόπος που κοιτάς τον άνθρωπο που κάθεται στην άλλη πλευρά του τραπεζιού δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Η οπτική επαφή είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, καθώς μια ματιά μπορεί να μαρτυρήσει πολλά περισσότερα από τις λέξεις. «Το να κοιτάς κάποιον στα μάτια βοηθά στη δημιουργία μιας αίσθησης σύνδεσης. Η αποφυγή της οπτικής επαφής μπορεί να κάνει τον άλλον να νιώσει άβολα και να καταλάβει ότι είσαι απόμακρος», σχολίασε ειδικός σε θέματα σχέσεων.

-Η περιποίηση και η στοματική υγιεινή

Απαράβατος κανόνας πριν από ραντεβού είναι η περιποίηση του εαυτού μας. Το μπάνιο, το βούρτσισμα των δοντιών, η φροντίδα των νυχιών πρέπει σίγουρα να βρίσκονται μέσα σε αυτή τη λίστα. Κανείς δεν θέλει να συναντήσει έναν άνθρωπο που μυρίζει άσχημα ή έχει βρώμικα νύχια. Είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος, συνεπώς πρόσεξέ τα.

- Το ντύσιμο

Δεν έχει σημασία τι θα φορέσεις, αλλά πώς θα νιώθεις μέσα σε αυτό. Διάλεξε ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα και όμορφα και να είσαι σίγουρη ότι ενέργεια που θα εκπέμπεις θα είναι μοναδική.

-Μην μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου

Όταν βρίσκεσαι σε ένα πρώτο ραντεβού, θέλεις να γνωρίσεις τον άλλον και εκείνος να γνωρίσει εσένα. Είναι ανώφελο, λοιπόν, να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου, αφού σκοπός αυτής της εξόδου είναι να μάθετε ο ένας τον άλλον και να καταλάβετε αν και κατά πόσο πλέετε στο ίδιο μήκος κύματος ή όχι.

Αφού ενημερώθηκες για όσα πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.