WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

First dates: Οι 5 συμβουλές για να μην πάει χάλια το πρώτο ραντεβού


JTeam

29 Ιουλίου 2023

First dates: Οι 5 συμβουλές για να μην πάει χάλια το πρώτο ραντεβού
@jessicastockstill / instagram
Επειδή αρκετά μπορούν να πάνε λάθος σε ένα πρώτο ραντεβού, είμαστε εδώ για να σε προετοιμάσουμε κατάλληλα

Όσα «πρώτα ραντεβού» και να βγεις, το συναίσθημα θα είναι πάντα ίδιο. Για την ακρίβεια, είτε θα νιώθεις αυτόν τον περίεργο ενθουσιασμό και το στρες -για όταν έχεις κανονίσει με κάποιον/α που σου αρέσει πολύ, είτε θα νιώθεις αυτό το συναίσθημα που δεν ξέρεις τι να περιμένεις, και είσαι χαλαρός -για τις φορές, που ναι μεν σ' αρέσει ο άλλος, αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας.

Όποια από τις δυο και αν είναι η περίσταση, σημασία έχει να περάσεις όμορφα, να το ευχαριστηθείς και να συνδεθείς με ένα νέο πρόσωπο. Αυτό βέβαια, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, αφού οι στιγμές αμηχανίας δεν λείπουν ή το να μην ταιριάξετε, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα όμως, μπορείς να τα διαχειριστείς όλα καλύτερα. Και γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, προκειμένου να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μαζί σου, για να έχεις ένα το απόλυτο first date ή τουλάχιστον να είσαι ικανοποιημένη με τον εαυτό σου.

  • Βάλε την playlist που θα σε «ανεβάσει»

Η μουσική έχει δύναμη. Πόσο μάλλον στην ψυχολογία μας. Πόσες φορές έχεις καταφέρει μια προπόνηση μόλις μπει το κατάλληλο τραγούδι; Πόσες φορές έχεις σκουπίσει τα δάκρυα σου, μόλις άκουσες το τραγούδι που σου προκαλεί χαρά; Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση. Αν νιώθεις πως δεν έχεις πολλή όρεξη ή ενέργεια, ή τέλος πάντων θες να φτιάξεις την διάθεση σου, δεν έχεις από το να επιλέξεις τα κατάλληλα τραγούδια όσο ετοιμάζεσαι. Πάρα για παράδειγμα την playlist του Ομπάμα.

  • Μη φορέσεις νέα ρούχα. Προτίμησε αυτά, που γνωρίζεις ήδη ότι σου πάνε και νιώθεις άνετα

Το πιθανότερο είναι να πας να διαλέξεις ένα cute σύνολο, από τα μαγαζιά που όλοι ξέρουμε. Ωστόσο, δεν μπορείς είσαι σίγουρη ούτε αν σου ταιριάζουν, ούτε αν σου είναι άνετα. Η καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να διαλέξεις κάτι safe, το οποίο σε αναδεικνύει και παράλληλα σε αντιπροσωπεύει.

  • Βρείτε ένα μέρος που σας κάνει να νιώθετε άνετα

Ορισμένοι έχουν συγκεκριμένα μέρη που βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού. Μαγαζιά και περιοχές τις οποίες γνωρίζουν καλά και τις προτιμούν. Και αυτό είναι πολύ οκέι, αλλά για εμάς που θέλουμε κάθε φορά να είναι ξεχωριστή, κάτι τέτοιο είναι βαρετό. Παραδεχόμαστε όμως, πως όντως σου προσφέρουν μια άνεση, για τις στιγμές που μπορεί να νιώθεις αμηχανία ή κάτι πάει λάθος.

  • Πες όχι στις υπερβολές και σταμάτα την υπερανάλυση

Το έχουμε κάνει όλοι αυτό το λάθος. Να σκεφτόμαστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθούμε να προβλέψουμε το πως θα πάει ένα ραντεβού. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. ΑΝ κυλήσουν. Για την ώρα κράτα το να μην υπερβάλλεις στην εμφάνιση και τις επιλογές σου.

  • Και τέλος μη ζητάς συμβουλές από παντού

Το πιθανότερο είναι να σε μπερδέψουν οι πολλές συμβουλές. Ειδικά αν έρχονται από πολλά και διαφορετικά πρόσωπα. Καθένας έχει τις προτιμήσεις σου, ωστόσο το άτομο που θα είναι μαζί σου στο ραντεβού, έχει κάποιον λόγο που σε έχει επιλέξει και γι' αυτό θέλει να γνωρίσει τα δικά σου θέλω, και τις δικές σου συμπεριφορές. Όχι αυτές που σου έχουν προτείνει/ συμβουλέψει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.