CELEBRITIES

Ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζεται την καλοκαιρινή του playlist και μας φλεξάρει πάλι τις μουσικές του γνώσεις


Τόνια Τζάφερη

21 Ιουλίου 2023

Ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζεται την καλοκαιρινή του playlist και μας φλεξάρει πάλι τις μουσικές του γνώσεις
Splash News
O Ομπάμα «μένει πιστός στο ετήσιο ραντεβού του» και μοιράζεται την καλοκαιρινή του playlist, την οποία θα έχουμε στο repeat όλο το καλοκαίρι

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν αποτελεί την κλασσική περίπτωση Προέδρου και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει τη δική του σχέση με το κοινό, έτσι όπως κανένας άλλος ηγέτης.

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, υπάρχει μια παράδοση που την απολαμβάνουμε πολύ και όπως φαίνεται, την απολαμβάνει ιδιαίτερα και ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα. Κάθε χρόνο, μόλις έρχονται οι διακοπές μοιράζεται μαζί μας, τα τραγούδια που ξεχώρισαν για εκείνον, αλλά και τα βιβλία που "πρέπει" να διαβάσουμε.

Πριν από λίγες ώρες, η playlist του Ομπάμα για τις διακοπές του καλοκαιριού, κυκλοφόρησε για φέτος και έχει κερδίσει (ξανά) τις εντυπώσεις. Για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, έχουν ξεχωρίσει καλλιτέχνες όπως η SZA με τραγούδι από το νέο της άλμπουμ, η υπέροχη Jorja Smith, η Janelle Monae, ράπερς όπως ο Tupac και o Drake, αλλά και κλασσικοί ερμηνευτές όπως οι Rolling Stones και ο Stevie Wonder.

Και επειδή γνωρίζουμε πως σε λιμάνια, πλοία, αμάξια, ξαπλώστρες και ακτές, θα το λιώσεις το Spotify / Αpple Music, σου δίνουμε μέσω του Ομπάμα, μερικές ακόμη επιλογές για να μη βαρεθείς ούτε λεπτό.

Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τη λίστα με τα βιβλία που προτείνει για φέτος ο Ομπάμα

Jenny.Gr
@barackobama / instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.