WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημάδια που μαρτυρούν το ψέμα


29 Οκτωβρίου 2012

pinokio21.jpg

Tips για να καταλάβετε ότι σας λένε ψέματα.

 

Το ψέμα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς. Άλλοτε μπορεί να το καταλάβετε κι άλλοτε όχι. Αν το υποψιάζεστε όμως μάθετε μερικούς τρόπους για να βεβαιωθείτε.

1. Αν αυτός που έχετε απέναντί σας αλλάζει συνεχώς τόνο στη φωνή του και το ρυθμό της ομιλίας του τότε οι πιθανότητες να λέει ψέματα είναι αυξημένες. Μπορείτε να το τσεκάρετε ξεκινώντας να του κάνετε κλασικές ερωτήσεις, που οι απαντήσεις είναι πολύ συγκεκριμένες. Έτσι θα καταλάβετε τον τρόπο που μιλάει. Αν μετά του κάνετε ερωτήσεις που η απάντηση χρειάζεται σκέψη κι αρχίσει να χάνει και να αλλάζει τον τρόπο ομιλίας του τότε κάτι δεν πάει καλά. 2. Οι άνθρωποι που μιλούν για το εαυτό τους χρησιμοποιώντας τρίτο ενικό είναι πολύ πιθανό να ψεύδονται. Όποιος χρησιμοποιεί στην ομιλία του το ‘εγώ’ ή το ‘εμένα’ είναι μάλλον πιο έμπιστος. 3. Οι ξερόλες είναι πολύ συχνά και ψεύτες. Οι άνθρωποι που έχουν μία έτοιμη απάντηση για όλα είναι πολύ πιθανό να μην είναι αληθινή. 4. Οι νευρικές, άσκοπες, επαναλαμβανόμενες κινήσεις χωρίς λόγο είναι σημάδι ότι αυτός που μιλάει λέει ψέματα. 5. Η συνεχής επισήμανση της ειλικρίνειας και της ευθύτητας από κάποιον μαρτυρά ότι λέει ψέματα. Είναι σημάδι ότι προσπαθεί να πείσει για κάτι που δεν αληθεύει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.