WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Καταρρίπτοντας μερικούς μύθους για το σεξ


4 Ιανουαρίου 2013

Υπάρχουν κάποιοι μύθοι στο σεξ που «ταξιδεύουν» από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα να έχουν παγιωθεί πλέον. Τον τελευταίο καιρό όμως έρευνες έρχονται να ανατρέψουν τα πράγματα.

Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι εκείνοι οι μύθοι που αμφισβητούνται:

Το καλύτερο σημείο της σεξουαλικής ζωής των ανδρών και των γυναικών: Μέχρι χθες μελέτες έδειχναν πως οι άνδρες στην ηλικία των 18 είναι στο peack της ερωτικής τους διάθεσης. Είναι μισή αλήθεια αυτό, καθώς η τεστοστερόνη στην ηλικία αυτή είναι στα ύψη αλλά η ερωτική επιθυμία δεν είναι μόνο ορμονικό θέμα. Οι γυναίκες πάλι φημολογούνται ότι η κορύφωση έρχεται γύρω στα 28. Φυσικά, ούτε αυτό ισχύει σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, αντιθέτως έδειξαν πόσο όσο πιο πολύ σεξ κάνουν και τα δύο φύλα τόσο πιο πολύ το αποζητούν και έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Υπάρχει ή δεν υπάρχει το σημείο G τελικά; Εκεί που ένας ικανοποιητικός αριθμός ανδρών έχει βρει το σημείο G και καμαρώνει γι’ αυτό, έρχονται έρευνες να αμφισβητήσουν την ύπαρξη του. Και ενώ για ένα διάστημα υπήρχε μια σύγχυση, νέες έρευνες έρχονται να πουν πως υπάρχει και όχι μόνο υπάρχει αλλά με τον σωστό συγχρονισμό μπορείτε να της χαρίσετε μια απίστευτη εμπειρία. Δείξτε τους το δρόμο κορίτσια και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Οι άνδρες δεν μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς: Οι άνδρες φτάνουν στην κορύφωση με την εκσπερμάτωση και εδώ έρχεται και το τέλος. Ωστόσο, νέα δεδομένα έρχονται να αμφισβητήσουν το τέλος αυτό. Την ώρα που ο ερωτικός σας σύντροφος φτάνει στην κορύφωση, συνεχίστε να τον ερεθίζεται αγγίζοντας όχι μόνο στο επίμαχο σημείο αλλά και σ’ άλλες ερωτογενείς ζώνες, κάνοντας τον τρέμει ολόκληρος από ηδονή χαρίζοντας τους πολλαπλούς οργασμούς.

Το μέγεθος του πέους: Το μεγαλύτερο μέγεθος δεν σημαίνει και μεγαλύτερη απόλαυση. Το παν είναι η σωστή τεχνική για να φτάσετε και οι δύο με επιτυχία στην κορύφωση. Αν τώρα, το μέγεθος δεν είναι ικανοποιητικό, τότε προσπαθήστε να είστε όσο πιο κοντά γίνεται ώστε να έρχεται σε επαφή με το σημείο G ή πάρτε τον έλεγχο στην απόλαυση με την στάση cowgirl.

Δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος κατά την διάρκεια της έμμηνου ρύσης: Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν έγκυες όλες τις μέρες του χρόνου. Για αυτό προσοχή και μην εφησυχάζετε με τον μύθο αυτό.

Οι ταινίες πορνό είναι αντρική υπόθεση: Και όμως και οι γυναίκες βλέποντας πορνό ερεθίζονται εξίσου με τους άνδρες. Σε μία έρευνα που έγινε έδειξε πως παρακολουθώντας οι γυναίκες ταινίες ερωτικού περιεχομένου, εκκρίνονται εγκεφαλικές ορμόνες, που επηρεάζουν την σεξουαλική τους επιθυμία στον ίδιο βαθμό με τους άντρες. Τα ταμπού είναι αυτό που αποτρέπει τις γυναίκες απολαύσουν τέτοιου είδους ταινίες. Για το λόγο αυτό, προτείνετε στον σύντροφο σας να δείτε μαζί μερικές ταινίες πορνό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.