WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αποστολή: αποπλάνηση


20 Ιανουαρίου 2013

Μην πάει το μυαλό σας μόνο σε σέξι dress code!

Το παιχνίδι με το μυαλό είναι πολύ πιο σέξι από οτιδήποτε άλλο. Οι άντρες πεθαίνουν για σασπένς, λίγα κολακευτικά λόγια, πάνω κάτω αυτά που περιμένουν και οι γυναίκες να ακούσουν. Για το λόγο αυτό κάντε τον να νιώσει πως είναι επιθυμητός. Δείτε παρακάτω 3 απλά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην αποπλάνηση:

Ταλαιπωρία: Οι άντρες τρελαίνονται να τους παιδεύετε. Τους αρέσει να σπάνε το κεφάλι τους για το πώς θα σας καταφέρουν. Βέβαια, ταλαιπωρία ελαφριάς μορφής. Με άλλα λόγια, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε γεμάτο σινεμά, πέστε του λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη της ταινίας ότι δεν φοράτε εσώρουχα. Ή, όταν θα τον σύρετε ως το σπίτι των γονιών σας για φαγητό, διατηρώντας σοβαρό ύφος, σαν να του εξηγείτε τους όρους του στεγαστικού σας, πέστε του κάτι πολύ σέξι. Το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σ’ αυτό που θέλει τόσο πολύ θα τον κάνει να σκάσει από ανυπομονησία.

Να είστε πιο σαφής: Οι άντρες τις πιο αθώες κινήσεις με υπονοούμενο δεν τις αντιλαμβάνονται. Για παράδειγμα το να περάσεις από δίπλα του και να τον σκουντήσεις, ενώ τον κοιτάς με νόημα, δεν θα γίνει κατανοητό. Για αυτό προσπάθησε να γίνεις πιο επεξηγηματική. Στείλε του ένα ακριβές μήνυμα μ’ αυτά που θες να κάνετε.

Εδώ και τώρα: Είστε έξω για πότο, και του λες ότι δεν βλέπετε την ώρα να πάτε στο σπίτι. Σαφώς, η ατάκα αυτή θα τον κάνει να χαρεί και θα τον βάλει στο παιχνίδι. Αλλά, αν του πείτε ότι δεν βλέπετε την ώρα να πάτε στο σπίτι εξηγώντας του τι τον περιμένει εκεί, αυτό θα τον κάνει να παρατήσει το ποτό του και να φύγετε τρέχοντας. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.