WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Sex on Valentine’s Day


13 Φεβρουαρίου 2013

Τολμήστε να ανανεώσετε την σεξουαλική σας διάθεση και να γιορτάσετε την μέρα του έρωτα με περισσότερη ένταση και πάθος.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βάλετε λίγη φαντασία και να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Επιλέξτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να ξανά φλερτάρετε με τον σύντροφό σας, να δώσετε ραντεβού το βράδυ σε κάποιο bar. Πράγματα που βλέπει κανείς στις ταινίες αλλά με λίγο τόλμη μπορείτε να τα κάνετε πράξη. Το μυστικό είναι να μην αφήσετε τον έλεγχο της ζωής σας στην καθημερινότητα. Αποφύγετε την φράση «έλα μωρέ τώρα, ποιος έχει όρεξη για αυτά» και διαβάστε παρακάτω μερικές προτάσεις:

Κάντε μαζί ένα ζεστό αφρόλουτρο: Ετοιμάστε το μπάνιο σαν σκηνικό από ταινία. Ανάψτε αρωματικά κεριά, χρησιμοποιήστε έλαια που θα σας χαλαρώσουν και θα σας φτιάξουν την διάθεση. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα δίσκο με κάποιο κρασί ή champagne και μικρά εδέσματα για να το συνοδεύσετε. Μείνετε αγκαλιασμένοι στο νερό ακούγοντας soft μουσική.

Χαρίστε του ένα αισθησιακό μασάζ: Επιλέξτε αρωματικά έλαια και προσφέρετε μερικές στιγμές χαλάρωσης στον σύντροφό σας. Βάλτε χαλαρή μουσική, πείτε του να κλείσει τα μάτια του και να αφεθεί στα χέρια σας.

Φύγετε από το σπίτι: Κλείστε δωμάτιο σ’ ένα ξενοδοχείο και γιορτάστε εκεί την «νύχτα» του Αγίου Βαλεντίνου. Το νέο περιβάλλον θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε όπως πρώτα.

Επιλέξτε το σωστό menu: Προτιμήστε να ετοιμάσετε ένα δείπνο με φαγητά που είναι γνωστά για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες. Επίσης, για επιδόρπιο ετοιμάστε φρούτα και ένα φοντυ σοκολάτας. Τολμήστε να ταϊσετε ο ένας τον άλλον, μιμούμενοι τον Mickey Rourke και Κim στο 9 ½ εβδομάδες. Μπορεί να μην σας βγεί, αλλά θα διασκεδάσετε σίγουρα και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Φαντασιώσεις: Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάστε νέα πράγματα και να κάνετε πράξη μερικές από τις φαντασιώσεις σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με πιο light επιθυμίες σας, όπως για παράδειγμα να σας δέσει τα μάτια και να αφεθείτε στα χέρια του. Θα σας εξιτάρει χαρίζοντας σας ένταση την στιγμή της κορύφωσης.

Αγοράστε εσώρουχα: Ανανεώστε τα εσώρουχα σας. Προτιμήστε ένα σέξι σετ με ζαρτιέρες. Θα το εκτιμήσει και θα σας αποζημιώσει σίγουρα για την σέξι σας εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.