WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αριθμολογία: Οι προβλέψεις γι' αυτή την εβδομάδα


25 Φεβρουαρίου 2013

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και ίσως λίγο καταπιεστικά! Το κλείσιμο του μήνα, έρχεται σχεδόν στο μέσο της εβδομάδας με έναν αριθμό ολοκλήρωσης και το εκπληκτικό είναι ότι αλλάζουμε μήνα (τον οποίο και θα αναλύσουμε), και ξεκινάει ο Μάρτιος με την δόνηση της «αρχής» του αριθμού 1 δηλαδή....Ας το πάρουμε σαν καλό σημάδι του μήνα που ακολουθεί! Η πίεση μας τελειώνει μαζί με τον μήνα , από την Παρασκευή παίρνουμε μια «βαθιά» ανάσα και το Σαββατοκύριακο , μας ανταμείβει!

Καλή εβδομάδα!

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε οι αριθμοί για την εβδομάδα λοιπόν αυτή....

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

Ημέρα 6 : Το ξεκίνημα της εβδομάδας, φορτωμένο με ευθύνες και υποχρεώσεις μας υποδέχεται. Ότι είχαμε βάλει στόχο στο μυαλό μας να κάνουμε σήμερα δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε. Εργασιακοί ή οικογενειακοί παράγοντες εμφανίζονται σαν εμπόδια και νιώθουμε πιέσεις. Η ανάλυση , η σκέψη και η εμπειρία του παρελθόντος ίσως μας βοηθήσουμε να δούμε τα πράγματα αλλιώς, από άλλη οπτική, βοηθώντας μας να βρούμε την εσωτερική μας αρμονία και γαλήνη. Μπείτε για λίγο στη θέση του άλλου, έτσι ώστε να αποβάλουμε το συναίσθημα της απόρριψης.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου

Ημέρα 7 : Μετά την πίεση της Δευτέρας, θα θέλαμε οι ρυθμοί να χαλαρώσουν, να κινηθούμε αν θα μπορούσαμε χωρίς πρόγραμμα, και να έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε το μυαλό μας, έστω με την παρέα ενός βιβλίου, κάνοντας μια βόλτα στη φύση, επιλέγοντας την άσκηση ή τα σπορ, ή απλά να επιλέξουμε την μοναξιά και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για ενδοσκόπηση. Δεν είναι ημέρα αποφάσεων και εξόδων. Ίσως νιώσετε ότι θα πρέπει να δώσετε μια «μάχη» σε ένα θέμα με οικονομικό χαρακτήρα. Μη βιαστείτε, σκεφθείτε καλά πριν πράξετε και όλα θα πάνε καλά.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου

Ημέρα 8 : Η δύναμη της υλοποίησης ίσως μας δώσει μια ικανοποίηση. Ο 44 είναι ένας αριθμός απαιτητικός, και θα ίσως χρειαστεί να καταβάλουμε προσωπική προσπάθεια, αλλά η φιλική διάθεση σε συνδυασμό με την ευρηματικότητα θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η μέρα μας «ωθεί» να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και να μη περιοριζόμαστε στο υλικό κομμάτι της ζωής. Καλό θα ήταν να δώσουμε χώρο στην διαίσθηση μας , να συντονιστούμε με τον εσώτερο εαυτό, θεραπεύοντας έτσι και τους εαυτούς μας από συμβατικούς τρόπους σκέψης.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου

Ημέρα 9 : Η ολοκλήρωση του μήνα , έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τον αριθμό της ημέρας. Τέλος του μήνα λοιπόν, και μπαίνουμε στη διαδικασία να κλείσουμε εκκρεμότητες, και ότι έχουμε αφήσει μισοτελειωμένο, με την προοπτική να κάνουμε νέο πρόγραμμα και να υλοποιήσουμε νέες ιδέες μέσα στον Μάρτιο. Έχουμε την ανάγκη να ονειροπολήσουμε, και ίσως να αναζητήσουμε τρόπους και μεθόδους στο να αναπτυχθούμε ψυχικά. Η συγκινητική δυσφορία θα είναι έντονη αν δεν καταφέρουμε να αποκολληθούμε από τα περασμένα. Ας αφήσουμε την λογική να πάρει τα ηνία, έτσι ώστε μέσα στο μήνα να δώσουμε την ευκαιρία στις επιθυμίες να να πραγματοποιηθούν.

Παρασκευή 1 Μαρτίου

Ημέρα 19/1 : Το ξεκίνημα του μήνα, συνοδεύεται εκπληκτικά με την ενέργεια του αριθμού 1. Πρωτοβουλίες και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν την ημέρα μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι που ίσως να το αναβάλαμε καιρό. Η μέρα μας αναγκάζει να βγάλουμε τις μάσκες και να προβάλουμε τον αληθινό μας εαυτό. Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε δύο πράγματα, την καταπάτηση της προσωπικότητας μας από τους άλλους και την τάση μας να επιβάλλουμε εμείς στους άλλους την δική μας γνώμη. Η μεγάλη αντοχή μας, με την βοήθεια του 1, μας ωθεί να υποτάξουμε τις συγκινήσεις μας , και να προσπαθήσουμε έστω και για δεύτερη φορά να προσελκύσουμε την αγάπη και την υλική ανταμοιβή.

Σάββατο 2 Μαρτίου

Ημέρα 2: Μια ημέρα που η ισορροπία των καταστάσεων θα κριθεί από από τις αποφάσεις μας. Ο τομέας των προσωπικών σχέσεων , της αγάπης και της συνεργασίας είναι που θα κληθούμε να τις βάλουμε σε μια αρμονική σειρά, μέσα μας. Η σωστή κρίση και η αποφυγή των εσωτερικών ταλαντεύσεων , θα είναι τα εφόδια που θα μας διευκολύνουν να πάμε παρακάτω. Καλό θα είναι να κρίνουμε τους ανθρώπους από τις πράξεις τους και όχι από τα λόγια τους ή την φήμη τους. Οι αντιθέσεις θα είναι έντονες με τον διπλό συνδυασμό του 2! Θα μάθουμε ότι η δύναμη είναι μέσα μας, και είναι στο χέρι μας , αν θα σώσουμε καταστάσεις ή θα τις καταστρέψουμε. Οι ρυθμοί θα κινηθούν αργά, οπότε δείξτε υπομονή και ανεκτικότητα. Ισορροπήστε τις ανάγκες σας με τις ανάγκες των αγαπημένων σας.

Κυριακή 3 Μαρτίου

Ημέρα 21/3: Ενέργεια θετική και ζωηρή μας περιμένει στο τέλος της εβδομάδας. Ανάγκη να συναντήσουμε φίλους, να αποδεχτούμε προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερα κοινωνικές έξοδοι που σχετίζονται με την τέχνη και την δημιουργικότητα είναι ιδανικές. Αναζητήστε την χαρά και την αισιοδοξία σε κάθε στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος μας. Η διπλή δόνηση του 3, μας κάνει πιο «σπάταλους» στα λόγια μας, στα έξοδα μας και στην ενέργεια μας. Όπου απαιτείται να κάνετε μικρές αλλαγές , τολμήστε τες...οι μετακινήσεις λειτουργούν απελευθερωτικά. Από την άλλη η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία σε κάθε επίπεδο. Η επαφή με το «εσωτερικό παιδί» αλλά και η σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας βοηθούν να παραμείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας , νιώθοντας ασφάλεια.

Κι όπως έλεγε και ο Λα Ροσφουκώ «Η φύση δίνει την αξία και η τύχη την βάζει σε ενέργεια!»

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.