WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιός θα έρθει μαζί σας για νυφικό;


3 Μαρτίου 2013

MCDBRWA_FE016_H.jpg

Πως να επιλέξετε το κατάλληλο άτομο;

Η νύφη και το νυφικό παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρολό την μέρα του γάμου σας. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην νύφη. Η επιλογή του νυφικού σας λοιπόν θα πρέπει να είναι σωστή αλλά και να εκφράζει την προσωπικότητά σας. Ωστόσο, όλες οι νύφες θέλουν μια δεύτερη γνώμη. Πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή του κατάλληλου νυφικού για εσάς, επιλέξτε τα άτομα που θέλετε να έχετε μαζί σας. Καλό θα είναι περιοριστείτε στον αριθμό των ατόμων, καθώς οι πολλές φωνές θα σας μπερδέψουν και θα χαλάσουν τη στιγμή. Επιλέξτε τα άτομα που εμπιστεύεστε περισσότερο.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές:

Η αδελφή σας: Θα σας πει την αλήθεια. Θα σας γκρινιάξει για την ταλαιπωρία αλλά σίγουρα θα έρθει και την επόμενη μέρα μαζί σας, μέχρι να βρείτε το ιδανικό.

Φίλες: Δύσκολη επιλογή, ειδικά αν είστε μεγάλη παρέα. Προσπαθήστε να επιλέξετε σωστά. Μην προτείνετε στην διαζευγμένη φίλη, καθώς θα αντιμετωπίσει τη διαδικασία επιπόλαια, «έλα καλέ, όλα μια ιδέα είναι και εγώ που παιδεύτηκα να βρω, τι κατάλαβα;». Φυσικά, μην πάρετε μαζί σας τη νυφομανή, πιθανότατα να δοκιμάσει περισσότερα νυφικά από εσάς. Σε καμία περίπτωση, μην επιλέξετε την πιο φανατική single φίλη σας, χωρίς να το καταλάβετε θα έχετε καταλήξει να πίνετε καφέ. Επιλέξτε, την πιο ρομαντική και καλόγουστη φίλη σας.

Η μητέρα σας: Οι περισσότερες κοπέλες έχουν πολύ ψηλά την γνώμη της μαμάς τους. Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλες την θέλουν μαζί τους, οπότε μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή σας. Ωστόσο, αν η μαμά σας δεν εγκρίνει το γαμπρό ή έχει τις αναστολές της για το γάμο, τότε όχι μόνο δεν είναι καλή επιλογή αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια πιο ουσιώδης κουβέντα επί του θέματος.

Ο gay φίλος: Αν έχετε εννοείται πως πρέπει να έρθει μαζί σας. Θα είναι η πιο ρεαλιστική γνώμη που θα ακούσετε.

Η πεθερά σας: Είναι λεπτό το θέμα. Σίγουρα θα πρέπει να έρθει μαζί σας κάποια στιγμή. Ας είναι σε μια πρόβα για το τυπικό. Οι λόγοι είναι γνωστοί, ξινό ύφος, σίγουρα θα ψάξει όλες τις ραφές να βρει ατέλεια, προκείμενου να στηρίξει πως η επιλογή σας δεν είναι καλή. Μην το πάρετε προσωπικά και σε καμία περίπτωση μην έρθετε αντιμέτωπες με το «Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα». Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αν είναι μια από αυτές, τότε φυσικά μπορεί να μπει στην λίστα των υποψηφίων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.