WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αριθμολογία: Η πρόβλεψη του Μαρτίου


1 Μαρτίου 2013

«Ο Μάρτης χείλη έσκασε, στον ήλιο να γελάσει

είπε θ’ αργήσει, μα θα’ ρθεί ο κόσμος να χαλάσει.

Θα βάλει τ’ Ανοιξιάτικα να ομορφύνει η πλάση,

στα μπλε και στα κατάλευκα θα βγει να παρελάσει.

Ό,τι αργεί κι ό,τι στη Γη είναι βαθιά κρυμμένο,

πάλι στο φως θα βαφτιστεί και θα’ ρθει ευλογημένο...»

Οι όμορφοι στίχοι του Ηλία Κατσούλη, χρωματίζουν τόσο εύστοχα τις δονήσεις του μήνα αυτού. Η σοφία των λέξεων ταιριάζει απόλυτα με την δόνηση του αριθμού 9, που έρχεται να δώσει τα χαρακτηριστικά του στις ημέρες που ακολουθούν. Κάνοντας μας να εναλλασσόμαστε από την χαρά στο δάκρυ και από την προσφορά στον εγωισμό.

Σε μια παγκόσμια χρονιά 6, που σαν στόχο έχει να αποδεχτούμε τις ευθύνες μας, και να μάθουμε να ζούμε με βασικό γνώμονα την αλληλεγγύη και την αγάπη , έστω και μέσα από δυσκολίες και προκλήσεις , ο αριθμός 9 έρχεται ή να τονίσει αυτό το συναίσθημα και να χαρίσει ολοκλήρωση και πληρότητα ή αντιθέτως να δώσει έμφασης τις αδυναμίες μας, δημιουργώντας τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές ταραχές.

Σε έναν μήνα 9 δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε τις μέχρι τώρα εξελίξεις της ζωής μας και να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε ή να έχουμε ένα αποτέλεσμα σε καταστάσεις , σχέσεις και δραστηριότητες που μας αφορούν και μας απασχολούν.

Ένας μήνας συνειδητοποίησης αλλά και αποφάσεων, που θα λειτουργήσουν ίσως καταλυτικά για το πως θα δράσουμε τον επόμενο μήνα.

Ο Μάρτιος φέρνει μαζί του συναισθηματική φόρτιση και ψυχική κούραση. Από την μία νιώθουμε ότι όλα έχουν μπει σε μία σειρά και από την άλλη θα διαπιστώνουμε ότι εμφανίζονται εκκρεμότητες και καταστάσεις που κρύβουν μέσα τους την αίσθηση της αυταπάτης ή της πλάνης. Ας φανούμε προσεχτικοί σε συμφωνίες και πληροφορίες που θα έρθουν σε εμάς. Δεν είναι εξάλλου ιδανικό διάστημα για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή ενάρξεις σε κανένα τομέα της ζωής μας. Αυτό που είναι σημαντικότερο είναι η τακτοποίηση των τρεχόντων καταστάσεων και ιδιαίτερα ότι αφορά τις σχέσεις , οι οποίες όποια τροπή και να πάρουν θα είναι και το σοφότερο αποτέλεσμα.

Μέσα στον Μάρτιο θα διαπιστώσετε ότι το υποσυνείδητο θα βγει στην επιφάνεια, οπότε έντονες συγκινήσεις, αισθήματα και αντιδράσεις θα πλημμυρίσουν το συνειδητό σας....Ο αριθμός της συγχώρεσης (ο 9), μας ωθεί να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας, το προαίσθημα μας και να «θεραπεύσουμε» ότι νιώθουμε ως μπλοκάρισμα στη ζωή μας.

Για να προχωρήσουμε παρακάτω πρέπει πρώτα να κλείσουμε πίσω μας, πόρτες οι οποίες μέχρι τώρα ίσως να μην έχουν τι άλλο να μας προσφέρουν. Η θεραπεία και η συγχώρεση, η αίσθηση ότι νιώθουμε ευγνώμωνες για ότι μας έχει δοθεί θα φανούν τα χρησιμότερα εφόδια για να πάμε παρακάτω.

Ο ψυχισμός μας , θα κινηθεί με διακυμάνσεις. Ευαίσθητες χορδές που άλλοτε θα παίζουν ρυθμικά και άλλοτε υποτονικά. Γι ‘αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτόν τον μήνα να ασχοληθούμε με την υγεία μας και το σώμα μας , βάσει του αριθμού 18. Η ανάπαυση, η άσκηση, ο καθαρός αέρας και ο ήλιος είναι από τις πιο ευεγερτικές «τροφές» που μπορούμε να δώσουμε στον εαυτό μας.

Τόσο οι σκέψεις μας, όσο και οι πράξεις μας, επηρεάζουν «υλικά» το σώμα μας , έτσι θα συνειδητοποιήσουμε ότι η υγεία μας συνδέεται άμεσα με το μυαλό μας.

Οικονομικά ρίσκα , επενδύσεις και νέα ξεκινήματα , μπορούν να μείνουν σε κατάσταση προετοιμασίας, στο όνειρο . Από τον επόμενο μήνα θα μπορέσουμε άνετα να τους δώσουμε μορφή, αλλά σίγουρα όχι μέσα στον Μάρτιο.

Ο τομέας του έρωτα και των σχέσεων ή συνεργασιών ίσως περάσει μία «μπόρα»! Ότι αντέξει τις πιέσεις , τις εντάσεις και τους ανταγωνισμούς θα είναι αυτό που αργότερα θα δώσει «φως» και αξία στη ζωή.

Ας προσπαθήσουμε αυτόν τον μήνα να αποφύγουμε να φανούμε στους άλλους ευέξαπτοι ή ευερέθιστοι. Η γενναιοδωρία και η συμπόνια είναι λέξεις – κλειδιά για τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα πρόσωπα. Ας μην ξεχνάμε πως όταν αντιμετωπίζουμε τους άλλους με αγάπη , η ενέργεια απελευθερώνεται και γυρίζει πίσω σε εμάς.

Για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες, έστω και μέσα από μια δραματοποίηση των καταστάσεων, ίσως να έχει ως θετικό αποτέλεσμα μαγνητικής έλξης του χρήματος.

Φανείτε προσεχτικοί σε απώλειες , ιδιαίτερα υλικές, εφόσον ο αριθμός 9, σε ένα πρακτικό επίπεδο μας κάνει πιο ονειροπόλους , με αποτέλεσμα να χάσουμε ή να ξεχάσουμε σημαντικά ραντεβού, έγγραφα ή χρήματα.

Ας εστιάσουμε τέλος στην πιο «βαθιά» έννοια του αριθμού 9, έτσι ώστε μέσα σε έναν μήνα όπου η ψυχολογία μας , θα κρέμεται από μια λεπτή κλωστή, καλό θα ήταν να έχουμε στο νου μας, τα θετικά του αριθμού. Η δύναμη και η ισχύ αλλά και η σοφία του πνεύματος ας χρησιμοποιηθούν με την έννοια της απελευθέρωσης και του μετασχηματισμού «μέσα» μας.

Εφόσον αν «γιατρέψουμε» το μέσα αυτό, αυτόματα θα έχει αντανάκλαση και έξω!

Οι εναλλακτικές θεραπείες, ο διαλογισμός και η επαφή με την φύση θα μας διδάξουν τα βήματα προς την φροντίδα και την αγάπη!

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.