WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αριθμολογία: Οι προβλέψεις της εβδομάδας


11 Μαρτίου 2013

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, έρχεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, διότι έχει και Καρμικούς αριθμούς με εις διπλούν επιρροές και Κύριους αριθμούς...Οι ενέργειες δυνατές όλες τις ημέρες και έντονες , σε έναν παγκόσμιο μήνα 9, μας ωθούν να φανούμε ευπροσάρμοστοι και δεκτικοί. Οι μέρες κρύβουν σημαντικά μαθήματα και μηνύματα σε συναισθήματα ,τρόπο σκέψης και δράσης...μείνετε εστιασμένοι και «ανοιχτοί» στις πληροφορίες!

Η εβδομάδα αναλυτικά τι μας συμβουλεύει όμως;

Δευτέρα 11 Μαρτίου

Ημέρα 2 : Η εβδομάδα ξεκινά με αργές εξελίξεις από την μία και από την άλλη με πιθανές εντάσεις, ίσως και «εσωτερικές» , συναισθηματικές. Ο τομέας των προσωπικών σχέσεων, οι αντιθέσεις και η αστάθεια έρχεται να δώσει το στίγμα της, κάνοντας μας ευάλωτους σε συμπεριφορές τρίτων. Η απαίτηση μας ίσως γίνει πιο έντονη λόγω του 11. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μας , μη θέλοντας απαραίτητα να επιβάλουμε τις δικές μας πεποιθήσεις. Η μέρα ευνοεί τις εναλλακτικές θεραπείες ή τον διαλογισμό, καθώς η διαίσθηση μπορεί να δώσει απρόσμενα απαντήσεις ή λύσεις σε μπλοκαρίσματα και δυσκολίες. Μεταδώστε τις ιδέες σας στους άλλους, με αγάπη και τρυφερότητα, η συνεργασία ίσως να φέρει θετικά αποτελέσματα.

Τρίτη 12 Μαρτίου

Ημέρα 3 : Κι αφού «δουλέψουμε» για τις σχέσεις μας,μια ημέρα 3 έρχεται να μας επιβάλει να απαλλαγούμε από την θλίψη μας ή την μελαγχολία και να δούμε την θετική πλευρά της κάθε κατάστασης. Ο αριθμός 12 έρχεται να μας εντοπίσει την εσωτερική δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, και με την βοήθεια της έκφρασης, μας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούμε, να έρθουμε σε επαφή με νέες γνωριμίες, προβάλλοντας τόσο τον εαυτό μας ή τη δουλειά μας. Η μέρα μας διδάσκει πως το μυστικό είναι να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας, στην καθημερινότητα , τα εμπόδια να μην φαντάζουν τόσο ανυπέρβλητα. Η γαλήνη και η ηρεμία θα έρθουν μόνο αν προβάλουμε προς τα έξω την αλήθεια μας. Ίσως δούμε ότι θα χρειαστεί να θυσιάσουμε μέρος από τον προσωπικό μας χρόνο, ή να απαρνηθούμε κάτι, έτσι ώστε να «βγει» κάτι δημιουργικό που να μας κάνει να χαρούμε. Μη διστάσετε να το κάνετε! Αποφύγετε την γκρίνια και το αίσθημα του ανικανοποίητου...είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μπορείτε να πέσετε!Καλλιτεχνία και «παιχνίδι», ισορροπούν πλήρως το εσωτερικό παιδί , μέσα σας!

Τετάρτη 13 Μαρτίου

Ημέρα 4: Μια ημέρα προσπάθειας και «σκληρής» δουλειάς έρχεται να μας επιβεβαιώσει, ότι με λίγο κόπο παραπάνω , θα νιώσουμε την πολυπόθητη ασφάλεια που αναζητάμε. Η οργάνωση, η πρακτικότητα και η λογική , είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Δουλειές στον χώρο τόσό της εργασίας, όσο και του σπιτιού, μας «σπρώχνουν» να τις αναλάβουμε και να τις ολοκληρώσουμε. Ο αριθμός 13 , ως Καρμικός, μας ωθεί να μην «τεμπελιάσουμε» και να αποδεχτούμε τις ριζικές αλλαγές που νιώθουμε ότι έρχονται. Οι ψυχικές μας ικανότητες είναι το μεγαλύτερο όπλο μας, εφόσον θα μάθουμε με τον αριθμό αυτό, να στηριζόμαστε σε άλλες αξίες πέραν της ύλης και να νιώθουμε σταθερότητα σε κάθε μας βήμα. Καλό θα ήταν να μη σπαταλήσουμε την δημιουργικότητα μας, κυνηγώντας περαστικές επιθυμίες , που δεν μας προσφέρουν συναίσθημα και σιγουριά.

Πέμπτη 14 Μαρτίου

Ημέρα 5 : Ελευθερία και ανεξαρτησία , αλλά με όρους ή με όρια, θα ζήσουμε...Μια ημέρα 5, που μας ωθεί να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες, μετακινήσεις , αλλά με την επιπρόσθετη δόνηση του Καρμικού αριθμού 14, πάντα θα έχουμε έναν κώδωνα κινδύνου να μας προφυλάσσει από τις υπερβολές. Ίσως να δοκιμαστεί η αντοχή μας, αλλά αν καταφέρουμε να επιβληθούμε στους εαυτούς μας, έχουμε προοπτικές εξέλιξης, τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό. Μια αίσθηση αστάθειας ίσως μας κάνει να νιώσουμε ανασφαλείς, αλλά στις ευκαιρίες ή προτάσεις που θα παρουσιαστούν, ας εξετάσουμε καλά τις προσφορές. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις. Η λογική και το συναίσθημα συμβαδίζουν και σε συνδυασμό με δημιουργικότητα και ζωτικότητα μπορούμε να έχουμε εύστοχα αποτελέσματα.

Παρασκεύη 15 Μαρτίου

Ημέρα 6 : Οικογένεια και αγάπη πρωταγωνιστούν! Οι πρακτικές ευθύνες και υποχρεώσεις μας γεμίζουν το πρόγραμμα , κάνοντας μας να πρέπει να βρούμε την αρμονία ανάμεσα στα θέλω των άλλων και των δικών μας. Ο αριθμός 15, εστιάζει στον τομέα των σχέσεων, κάνοντας μας να διαλευκάνουμε τι ακριβώς αναζητάμε από τις σχέσεις μας. Την ανιδιοτελή αγάπη ή τις απολαύσεις; Αν ελέγχουμε τις συγκινήσεις μας και αναπτύξουμε μια πιο φιλοσοφική ματιά για τις σχέσεις , τότε ίσως να βιώσουμε την αρμονία του αριθμού 6 στην καρδιά μας. Ο 15 είναι αριθμός των άκρων, οπότε εκεί που θα εστιάσουμε , εκεί που θα δώσουμε μεγαλύτερη σημασία αυτό και θα λάβουμε. Αποφύγετε τον αρνητισμό στην σκέψη και φανείτε «ελαστικοί» στις απόψεις σας, δεν θα χάσετε!

Σάββατο 16 Μαρτίου

Ημέρα 7: Αναζήτηση της ξεκούρασης και της χαλάρωσης επιβάλει η μέρα....όχι όμως τόσο σε πρακτικό κομμάτι όσο σε ψυχικό. Η ανάγκη να εκφράσουμε με γραπτό τρόπο συναισθήματα και σκέψεις, ίσως να προσελκύσει τον ενδιαφέρον των άλλων. Το αυστηρό ωράριο, το πρόγραμμα και οι γήινες ασχολίες ίσως να μας αποσυντονίσουν. Η επαφή με την φύση, ίσως μια πιο ελαφριά διατροφή να είναι στα άμεσα σχέδια μας. Ο αριθμός 16, ως Καρμικός, ίσως προκαλέσεις ξαφνικές μεταπτώσεις ή και αναστατώσεις , τόσο συναισθηματικές όσο και υλικές. Έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε από κάθε είδους περιορισμό, οι οποίοι μπορούν να προκαλούν δυσκολίες. Τα μαθήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα σε θέματα αγάπης, είναι αυτά που θα μας κάνουν σοφότερους , απαλλάσσοντας μας από εξαρτήσεις. Μέσα από τον τομέα της ενδοσκόπηση και της προσεχτικής επιλογής ατόμων , βρίσκουμε ξανά τον αυθεντικό εαυτό μας.

Κυριακή 17 Μαρτίου

Ημέρα 8 : Το τέλος της εβδομάδας , εκτός από ένα ιδιόμορφο τριήμερο μας φυλά και μία δραστήρια Κυριακή, με την ενέργεια του αριθμού 8, κάνοντας μας, να θέλουμε να ξοδέψουμε λίγο παραπάνω, να νιώσουμε έστω λίγη πολυτέλεια στην καθημερινότητα μας. Η θετική όψη του αριθμού 17, ίσως να μας δώσει την ελπίδα να επιτύχουμε αυτά που επιθυμούμε. Είναι ο αριθμός των αστεριών! Ιδανική ημέρα να οργανώσουμε τα σχέδια μας με τη βοήθεια της διαίσθησης μας και τη δύναμη του μυαλού μας. Η υπερπήδηση εμποδίων και τα χειροπιαστά αποτελέσματα των προσπαθειών μας, που σαν σπόροι γεννιούνται στο φως και μας γεμίζουν γαλήνη. Αφήστε το πείσμα και τις αμφιβολίες στην άκρη, διότι σας «ποτίζουν» με απαισιοδοξία, η οποία δεν σας αφήνει να νιώσετε αυτάρκεις. Μια εκδρομή στη θάλασσα, ίσως να είναι η ιδανικότερη λύση!

Καλή Φωτεινή εβδομάδα!

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.