WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η αριθμολογική πρόβλεψη της εβδομάδας


19 Μαρτίου 2013

Εβδομάδα που ξεκινά με την αργία της Καθαράς Δευτέρας, τονίζοντας το «κλείσιμο» της Αποκριάς παρέα με τον αριθμό 9 και την έναρξη της Σαρακοστής. Το ξεκίνημα ουσιαστικό ξεκίνημα γίνεται την Τρίτη πια, ως εργάσιμη αλλά και ως ημέρα ώθησης μιας, η δόνηση του αριθμού 1επαληθεύει την τάση αυτή.

Στην εβδομάδα λοιπόν που έχουμε ήδη υποδεχτεί, εμφανίζονται δύο Κύριοι αριθμοί, και ένας Καρμικός που μπορώ να πω φέρνουν πιέσεις , μάλλον όμως το Σαβ/κο μας αποζημιώνει δίνοντας μας την ευκαιρία με θεϊκή βοήθεια και προστασία να περάσουμε όμορφα!

Οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν , είναι στις συνεργασίες, την επικοινωνία αλλά και το συναίσθημα, τις ημέρες αυτές , για να είναι οι δονήσεις πιο ανώδυνες και αποτελεσματικές. Για να αποφευχθεί η βραδύτητα ή το «κόλλημα» των εξελίξεων στην καθημερινότητα μας.

Για να δούμε όμως την εβδομάδα αναλυτικά :

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013(Καθαρά Δευτέρα)

Ημέρα 9 : Έχουμε ήδη αναλύσει την ημέρα σε ξεχωριστό άρθρο (βλέπε) με την συμβολική έννοια των αριθμών και του εθίμου. Σε πιο πρακτική ανάλυση η μέρα επιτάσσει την ενασχόληση με τους άλλους και την επιμονή στην υπερπήδηση των εμποδίων. Η επιρροή του αριθμού 36, μας δίνει την αίσθηση ότι όσο πιο βαρύ είναι το φορτίο, τόσο πιο κοντά είμαστε στον στόχο! Αναπόληση, ονειροπόληση και ευαισθησίες έρχονται στην επιφάνεια. Διαλέγοντας την κατάλληλη παρέα , η ημέρα μπορεί να περάσει ευχάριστα, χωρίς ρίσκα, περιττά έξοδα ή νέα ξεκινήματα. Ευνοούνται τα νέα σχέδια και οι εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ημέρα 1 : Δύναμη, ορμή και ίσως αυταρχισμός και επιβολή χαρακτηρίζουν την ημέρα λόγω των έντονων ενεργειών του αριθμού 1 της ημέρας αλλά και του Καρμικού 19. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα με πρωτοπορία και θάρρος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτά που έχουμε επιτύχει με τους άλλους , με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά πάνω απ’όλα , θέλουμε να γίνουν οι άλλοι η ώθηση μας σε οτιδήποτε καινούργιο. Η οργάνωση ταξιδίων ίσως να είναι στα νέα σχέδια της ημέρας. Με την δόνηση του αριθμού 19, φανείτε προσεχτικοί απέναντι στους άλλους,. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τη δική σας άποψη χωρίς να ακούσετε τους γύρω σας. Εστιάστε στην ανάγκη της μοιρασιάς των ονείρων σας. Οδηγηθείτε με εντιμότητα, στο μονοπάτι του σκοπού σας .

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ημέρα 11/2 : Συνεργασία και διλήμματα! Ημέρα συναισθημάτων και σχέσεων η Τετάρτη , με αργούς ρυθμούς και αστάθειες. Αγαπημένα πρόσωπα και άτομα του κοντινού μας περιβάλλοντος ζητούν τη βοήθεια μας, τη συμβουλή μας, κι εμείς καλούμαστε να σταθούμε δίπλα τους. Ο αριθμός 11 , δίνει μια πιο πνευματική δόνηση, πιο έντονη και μας ωθεί μέσω της διαίσθησης να μεταδώσουμε γνώσεις και εμπειρίες στους άλλους . Ο οραματισμός είναι το δώρο της ημέρας. Η οικογένεια και τα παιδιά είναι στις πρώτες φροντίδες μας . Αν κατανοήσουμε ότι μια μέρα σαν κι αυτή η υπηρεσία προς τους άλλους είναι ο σκοπός, είτε μέσα στο σπίτι έιτε στον εργασιακό χώρο, τότε θα νιώσουμε και την επίδραση μας στους άλλους. Οι ασχολίες που συνδυάζουν, καλλιτεχνία, φαντασία και πνευματικότητα ευνοούνται!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ημέρα 3 : Η ενέργεια της δημιουργικότητας και της έκφρασης, έρχεται να μας επηρεάσει από τη μια  με την απόλυτη τάση για επικοινωνία σε ένα υπέρτατο κοσμικό επίπεδο λόγω του 21 και από την άλλη με την αποκόλληση από την θλίψη και την μελαγχολία του 12. που κινδυνεύουμε να παρασυρθούμε. Οι κοινωνικές επαφές , ευνοούνται , για την προώθηση της δουλειάς μας και των ταλέντων μας, ή την προβολή μας. Νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι εμφανίζονται και καλό θα ήταν να αποδεχτούμε κάθε πρόσκληση που θα μας γίνει. Φροντίστε να κρατήσετε την ενέργεια της αισιοδοξίας και της χαρά υψηλά. Μη χάνετε την αυτοπεποίθηση σας και μην αναλωθείτε σε λάθος ανθρώπους , χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Επικοινωνήστε σωστά με τους άλλους, εκφράστε την αλήθεια σας και τα ταλέντα σας.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ημέρα 4 : Οργάνωση και τάξη μας επιβάλει η ημέρα χωρίς ξεκούραση ή χαλαρότητα. Οφείλουμε να κλείσουμε εκκρεμότητες και εργασίες που λόγω φόρτου ή αναβλητικότητας έχουν μείνει πίσω. Εξάλλου η οργάνωση του χώρου επηρεάζει άμεσα και την ψυχική μας υγεία δημιουργώντας ηρεμία και σταθερότητα. Ημέρα που φροντίζουμε το φυσικό μας σώμα και το χώρο του σπιτιού μας. Η ευαισθησία μας προβάλλεται στα αγαπημένα μας πρόσωπα, προλαβαίνοντας τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους. Με την επιπλέον δόνηση του Κύριου αριθμού 22, έχουμε την δυνατότητα (αν χειριστούμε σωστά τις συγκινήσεις μας ), να υλοποιήσουμε με σταθερά βήματα και προσπάθεια τα όνειρα μας, βάζοντας τα πρώτα γερά θεμέλια. Μην είστε άκαμπτοι και απόλυτοι, ακούστε τους άλλους, και δείτε τις εναλλακτικές των καταστάσεων!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ημέρα 5 : Αντιθέσεις και ξαφνικά γεγονότα φέρνει η ημέρα με την επιρροή του αριθμού 5. Μετακινήσεις, ταξίδια, παρέες και φίλοι κάνουν την ημέρα γεμάτη ενδιαφέρον, εμπειρίες και γρήγορες εναλλαγές. Ο αριθμός 41 σε συνδυασμό με τον 23 , φέρνουν ευνοϊκά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς, εφόσον ο ένας ευνοεί την απελευθέρωση και ο άλλος θέτει τα όρια που χρειάζονται για να έχουμε επιτυχία με ότι καταπιαστούμε και επιλέξουμε. Νέες γνωριμίες , απολαύσεις , φλερτ αλλά και ρίσκο πρωταγωνιστούν και μας ωθούν από την μια να νιώθουμε ελευθερία και από την άλλη ανασφάλεια. Η εγκάρδια ατμόσφαιρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε θα είναι αυτή που θα δώσει την έμπνευση και τον ενθουσιασμό για αλλαγή με χρήσιμα αποτελέσματα! Ξεγνοιασιά και καλοπέραση είναι αυτά που θα αναζητήσουμε περισσότερο!

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ημέρα 6 : Η οικογένεια , η θαλπωρή και οι υποχρεώσεις του σπιτιού χαρακτηρίζουν την ημέρα. Στιγμές προσφοράς και αγάπης είναι αυτές που θα αναζητήσουμε περισσότερο, έχοντας την ανάγκη να λάβουμε αλλά και να προσφέρουμε σε αγαπημένα πρόσωπα, αντλώντας δύναμη, βρίσκοντας έτσι την γαλήνη μέσα μας. Η συνεργασία και η φιλική διάθεση μας, ευνοεί την επαφή μας με τους άλλους. Ο συνδυασμός της διαίσθησης με την πρακτικότητα είναι η μόνη κατεύθυνση για θετικά αποτελέσματα για όσους ασχολούνται με τις τέχνες. Στον τομέα της αγάπης οι συνδυασμοί ίσως βγάλουν συγκινήσεις και περιορισμούς. Φροντίστε η «μοιρασιά» να είναι δίκαιη , και να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει το μισό και όχι το λιγότερο. Η βοήθεια ή η λύση στα μπλοκαρίσματα της καρδιάς ίσως έρθει από την θηλυκή ενέργεια, είτε στον τρόπο σκέψης, με την έννοια του να μάθουμε να λαμβάνουμε είτε με ένα πρόσωπο που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο με τη συμβουλή του, για την πολυπόθητη ισορροπία μας!

Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.