WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Predictor Fertility


4 Απριλίου 2013

In Vitro διαγνωστικά τεστ γυναικείας και ανδρικής γονιμότητας.

Το Predictor®, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον οικογενειακό προγραμματισμό, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα, καινοτομεί με τα δύο νέα τεστ γονιμότητας Predictor Fertility.

Υπάρχουν περιπτώσεις ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας σε ποσοστό περίπου 15%. Η υπογονιμότητα σχετίζεται σημαντικά με ψυχολογικούς παραγόντες όπως συναισθηματικές επιδράσεις - απώλεια ελέγχου της καθημερινής ζωής, ανασφάλεια για το μέλλον, απώλεια αυτοεκτίμησης, προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού και τη σεξουαλική ζωή του και αλληλεπιδράσεις με τον κοινωνικό περίγυρο.

*Πρέπει να σημειωθεί ότι υπογονιμότητα είναι η ανικανότητα ενός ζευγαριού ως προς την επίτευξη εγκυμοσύνης εντός ενός έτους (ενώ δε χρησιμοποιούν μέθοδο αντισύλληψης).

Το Predictor® σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε το τεστ γονιμότητας εύκολα και γρήγορα από το σπίτι σας με τα δύο νέα τεστ:

Predictor Fertility, γυναικείο τεστ γονιμότητας Το τεστ ελέγχου γονιμότητας για γυναίκες PREDICTOR® FERTILITY μετράει το επίπεδο της ορμόνης FSH, την κύρια αιτία για τη μειωμένη γονιμότητα, με 99% ακρίβεια, άμεσα, άνετα και υπεύθυνα.

Predictor Fertility, ανδρικό τεστ γονιμότητας Το τεστ ελέγχου συγκέντρωσης σπέρματος PREDICTOR® FERTILITY μετράει την ποσότητα του σπερματικού υγρού στο σπέρμα. Προσδιορίζει εάν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι πάνω ή κάτω από τη βασική συγκέντρωση με 97% ακρίβεια, εύκολα, άνετα και υπεύθυνα.

Χωρίς άγχος, από την άνεση του σπιτιού σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.