WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η Αριθμολογική πρόβλεψη της εβδομάδας


25 Μαρτίου 2013

Η εβδομάδα ξεκινά με την επέτειο της 25ης Μαρτίου και με την δόνηση του αριθμού 7, αριθμός του πνεύματος και της ανάλυσης, ίσως έχει κάτι να μας διδάξει! ( Ημέρα που θα την αναλύσουμε σε ξεχωριστό άρθρο). Οι υπόλοιπες ημέρες , μας προτρέπουν σε μαθήματα συνεργασίας και αυτοελέγχου. Οι πιθανές προκλήσεις μας να είναι σε ψυχικό επίπεδο ή συναισθηματικό. Το αποκορύφωμα της έντασης , ίσως να είναι οι έντονες ενέργειες της Τρίτης.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την εβδομάδα :

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 (του Ευαγγελισμού)

Ημέρα 7 : Πνευματικότητα, ενδοσκόπηση και απομόνωση χαρακτηρίζουν την ημέρα. Ξεκάθαρη σκέψη και αποφασιστικότητα μας δίνουν την ευκαιρία να ξεδιαλύνουμε καταστάσεις και πρόσωπα από τη ζωή μας. Η θετική αντιμετώπιση της καθημερινότητας, οι μετριοπαθείς συνήθειες, και η λογική θα μας κάνει να βρούμε την υψηλή δόνηση του αριθμού, βρίσκοντας την γαλήνη και την ηρεμία. Ο θετικός τρόπος σκέψης θα είναι ο σημαντικότερος σύμμαχος για την υγεία μας τόσο την ψυχική , όσο και την σωματική. Κοιμηθείτε σωστά, προσέξτε την διατροφή σας και ξεκουραστείτε..Μια βόλτα στη φύση θα σας κάνει καλό!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ημέρα 8 : Και μετά την χθεσινή ξεκούραση, η σημερινή ενέργεια των αριθμών είναι απαιτητική, αποζητώντας την εστίαση στους στόχους μας και φυσικά μεγάλες δόσεις πειθαρχίας. Ο αριθμός 44, αν και θα μπορούσε να έχει τη «δύναμη» ενός Κύριου αριθμού, μας ωθεί να βρούμε την γενναιότητα μας, και να αντιμετωπίσουμε οικονομικές και υλικές δυσκολίες με προσπάθεια. Ένας αριθμός που έρχεται και ισορροπεί την δύσκολή επιρροή του 26, ωθόντας μας να χρησιμοποιήσουμε την εφευρετικότητα και την μεθοδικότητα μας με τάξη. Η επιθυμία για φήμη και η τάση στον ματεριαλισμό δεν θα είναι οι ιδανικότερες επιλογές. Η μέρα προστάζει την υλική υπηρεσία προς τους άλλους με παραγωγικές πράξεις. Θυσιάζοντας κάτι τώρα, με ακεραιότητα μακρυά από κερδοσκοπικές τάσεις , θα βγούμε κερδισμένοι.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ημέρα 9 : Ημέρα ολοκληρώσεων και αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα. Ο αριθμός 27 τονίζει την προσφορά σε ευρύ επίπεδο. Τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν, θα αφορούν όλους μας μαζικά και όχι τον καθένα ξεχωριστά. Η τάση για δικαιοσύνη και γενναιοδωρία είναι κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Αν καταφέρουμε να αποκολληθούμε από εγωισμούς και αναποφασιστικότητα και ακολουθήσουμε την διαίισθηση μας, οι αλλαγές που θα γίνουν θα βιωθούν ως μαθήματα για να πάμε παρακάτω. Ο αριθμός 45 μας συμβουλεύει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ισορροπία ανάμεσα στις συγκινήσεις μας και στην λογική. Αν δεν πάψουμε να αναζητούμε παλιούς τρόπους σκέψης, θα μείνουμε μέσα στην απογοήτευση και την θλίψη. Υπομονή και ελπίδα μαζί με αναθεώρηση σκέψης, «ανοίγουν» νέους δρόμους!

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ημέρα 1 : Μια αναγέννηση είναι ότι πρέπει μετά τις δύο προηγούμενες ημέρες , που έφεραν αστάθεια και διλήμματα. Νέα ξεκινήματα όχι μόνο πρακτικά αλλά και «εσωτερικά». Τρόπος σκέψης, πεποιθήσεις και ιδέες ίσως αλλάξουν με την προοπτική μιας άλλης στάσης ζωής. Με την επιπρόσθετη επιρροή του 28, τονίζεται η ανάγκη μας να έχουμε σωστή κρίση και να είμαστε προσεχτικοί στις αποφάσεις μας. Η φιλοδοξία και η προοδευτικότητα μας παρέχουν την προθυμία να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να κάνουμε το νέο μας «ξεκίνημα». Έχουμε την ευκαιρία να ορεματιστούμε τα όνειρα μας και στη συνέχεια να τα κάνουμε πραγματικότητα. Αν έχουμε αυτοέλεγχο και δεν φερθούμε ασυλλόγιστα, μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα, ιδίως όταν συνεργαζόμαστε με τους άλλους.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ημέρα 2 : Οδεύοντας προς το τέλος του μήνα, μια ημέραμε τρυφερές και «λεπτές» ισορροπίες, έρχεται να μας τονίσει τους συνασθηματισμούς και τις ευαισθησίες μας, ιδιαίτερα στις προσωπικές μας σχέσεις. Η ημέρα μας δίνει τη διορατικότητα που χρειαζόμαστε για να πάρουμε απόφάσεις και να ξεφύγουμε από πισγυρίσματα και διλήμματα. Η αστάθεια και η βραδύτητα ίσως να χαρακτηρίζουν την ημέρα και παράλληλα να κουράζουν. Έμπνευση και προσφορά κυριαρχούν στο μυαλό μας. Ίσως γίνουμε λίγο απαιτητικοί προς τους άλλους λόγω του 11, αλλά καλό θα ήταν να εστιάσουμε σε ένα κομμάτι πιο πνευματικό, και μέσω του διαλογισμού ή των εναλλακτικών θεραπειών να πάρουμε «απαντήσεις», μακρυά από εντάσεις συναισθηματικές. Φανείτε προσεχτικοί με τις φιλίες, διότι πιθανόν να υπάρχει παρασκήνιο!

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ημέρα 3 : Προτελευταία ημέρα του μήνα, και ο αριθμός της χαράς και της δημιουργικότητας μας συντροφεύει. Ημέρα με πιο ανάλαφρη ενέργεια, επικοινωνία, έκφραση και ευκαιρία για να πούμε αυτά που έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια είναι αυτά που θα μας βγάλουν νικητές. Μην αφήσετε την τάση του 12 νασας παρασύρει σε θλίψη ή μελαγχολία. Εστιάστε σε αυτά που έχετε καταφέρει, και όχι αυτά που έχετε μπροστά ακόμα να «φτάσετε». Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι παραπάνω από τον χρόνο ή την τσέπη σας. Προσπαθήστε να μην αναλωθείτε και φανείτε προσεχτικοί σε δοσοληψίες λόγω του 30. Μην ξεχνάτε πως τα 30 αργύρια, πρόδωσαν τον Ιησού!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ημέρα 4 : Τελευταία ημέρα κι αυτού του μήνα , και μας αποχαιρετά με την ενέργεια του αριθμού 4, που εκφράζει την προσπάθεια , την σταθερότητα αλλά και την σκληρή δουλειά. Εργασίες λοιπόν μέσα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Η εγκαρδιότητα από την ενέργεια του αριθμού 31, μας ωθεί να «οργανώσουμε» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, παραμένοντας μακρυά από εκνευρισμούς, διαμάχες και εστιάση μόνο στις δυσκολίες. Ο Καρμικός αριθμός 13, μας ζητά μια «εσωτερική ανάσταση», έτσι ώστε να βρούμε ξανά την ασφάλεια και την σταθερότητα στα βήματα μας, χωρίς πισωγυρίσματα. Δημιουργικότητα και συνεχής ανανέωση των προσπάθειών μας, έχει ως αποτέλεσμα να βάζουμε θεμέλια όχι μόνο σε πρακτικά θέματα στη ζωή, αλλά και σε ψυχολογικά, «θεραπεύοντας» το παρελθόν!

Αν δεν είχαμε χειμώνα, η άνοιξη δεν θα ήταν τόσο ευχάριστη. Αν κάπου - κάπου δεν είχαμε δυσκολίες, η ευημερία δεν θα μας φαινόταν τόσο καλοδεχούμενη. Anne Bradstree

Χάρις Μπεκιάρη, Σύμβουλος αριθμολογίας e-mail : [email protected] blog: charisnumerology.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.