WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς μπορείτε να κάνετε δηλώσεις;


15 Μαΐου 2013

Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι μένουν παγιδευμένοι στις πεποιθήσεις τους και δύσκολα αποδέχονται διαφορετικές απόψεις. Όταν όμως συνειδητοποιήσουν το άκαμπτο χαρακτήρα τους και θελήσουν να αλλάξουν, τότε αναρωτιούνται τον τρόπο. «Και τώρα, τι κάνουμε;».

Ο πρώτος τρόπος άμεσης δουλειάς με τον εαυτό σου είναι οι δηλώσεις, στις οποίες αξίζει να δώσεις μεγάλη προσοχή, γιατί αυτός είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος επηρεασμού του υποσυνείδητου και της αλλαγής πεποιθήσεων. Οι δηλώσεις λοιπόν είναι μικρές θετικές φράσεις που τις επαναλαμβάνουμε πάρα πολλές φορές την ημέρα. Λειτουργούν σαν μια δημόσια δήλωση ανάληψης ευθύνης και γι αυτό δημιουργούν θετικά συναισθήματα και έλκουν την κατάλληλη ποσότητα ενέργειας έτσι ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν.

Πώς μπορείτε λοιπόν να κάνετε σωστά δηλώσεις;

Οι δηλώσεις πρέπει να αναφέρονται μόνο στον ενεστώτα. Όταν κάνετε μια δήλωση στο μέλλον, αυτομάτως κινδυνεύει να παραμείνει εκεί ανεκπλήρωτη. Ένα ακόμα μυστικό είναι τη δήλωσή σας να τη λέτε με διάφορους τρόπους πάρα πολλές φορές. Οι δηλώσεις θέτουν τους στόχους. Προσπαθήστε να τις υλοποιήσετε. Μόλις τα καταφέρετε θα δείτε πως θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.