WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η μέρα του γάμου σας


8 Ιουνίου 2013

Τί πρέπει να προσέξετε περισσότερο και τί λιγότερο;

Πολλοί λένε ότι η ημέρα του γάμου είναι ένα μεγάλο party. Δεν έχον και τόσο άδικο. Όντως για τους καλεσμένους είναι ένα μεγάλο party στο οποίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους το ζευγάρι, θα φάνε, θα πιούνε και θα διασκεδάσουν. Ωστόσο δεν είναι το ίδιο για εσάς.

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας. Όσο ακραία ρομαντικό και αν ακούγεται αυτή είναι η αλήθεια. Θα ενωθείτε με τον άνθρωπο που θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Είναι η ημέρα που θα ανταλλάξετε μεταξύ σας κάποιους όρκους τους οποίους πρέπει να κρατήσετε για μία ζωή. Θεωρητικά λοιπόν από εκείνη την ημέρα και μετά θα πρέπει να είστε στο πλάι του συντρόφου σας στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα.

Εκτός λοιπόν από το νυφικό σας, το χτένισμά σας, τη διακόσμηση του τραπεζιού σκεφτείτε αρχικά την πολύτιμη έννοια της ημέρας εκείνης. Αφού σκεφτείτε όλα τα παραπάνω και συμφωνήσετε σε όλα τότε κάντε το μεγάλο βήμα.

Δείτε μερικές "συμβουλές" στις φωτογραφίες που ακολουθούν: [gallery-188228]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.