WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tips! Για πριν το σεξ


16 Ιουνίου 2013

Τι θεωρείτε "προκαταρκτικά;"

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ως προκαταρκτικά, ότι γίνεται εκείνη την ώρα στο κρεβάτι, στο αμάξι, whatever όπου είστε εκείνη τη στιγμή. Στην πραγματικότητα όμως, η έντονη επιθυμία για τον σύντροφό σας μπορεί αν ξεκινήσει από πολύ πριν… Δείτε παρακάτω μερικές περιπτώσεις που ξυπνούν «πάθη».

Βγείτε με παρέα: Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι και ο τρόπος που κοιτούν τον σύντροφό σας σας δίνει την ευκαιρία να τον δείτε από μια νέα οπτική, που σας φέρνει πιο κοντά και όχι μόνο.

Περάστε λίγο χρόνο μόνη σας: Κάντε πράγματα, βγείτε με τις φίλες σας, οργανώστε μια εκδρομούλα μαζί τους, η απόσταση και ο χρόνος που θα περάσετε χώρια, θα λειτουργήσουν διεργετικά.

Ασκηθείτε: Ναι, η άσκηση βοηθά στην έκκριση ενδορφινών, που είναι υπεύθυνες για την καλή ψυχολογία. Γυρίστε λοιπόν στο σπίτι και περάστε σ’ ένα δεύτερο γύρο ενδορφινών. Προτείνετε στο φίλο σας να μπει μαζί σας για ένα μπάνιο. Ακόμα, η άσκηση βοηθά στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σας, καθώς νιώθετε πιο όμορφα με την εικόνα σας. Η αυτοπεποίθηση την στιγμή του σεξ σας βοηθά να αφεθείτε και να χαλαρώσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.