WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ με την ώρα


19 Αυγούστου 2013

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Τί γίνεται όμως όταν δεν συμφωνούν οι χρόνοι με το σύντροφό σας στο σεξ; Όταν έσεις έχετε ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση, ενώ ο σύντροφός σας δεν έχει καμία; Δύσκολα τα πράγματα. Ή μήπως όχι; Μπορείτε να μαντέψετε την ερωτική του διάθεση;

Εδώ και τώρα: Ο σύντροφός σας γυρνά χαρούμενος από την δουλειά, μόλις έχει κλείσει μια μεγάλη συμφωνία ή γυρνάει νικητής από το mini τουρνουά μπάσκετ, που είχε με τους φίλους του, είναι πολύ πιθανό να σας διεκδικήσει «εδώ και τώρα». Γιατί τέτοια βιασύνη; Ο λόγος, είναι καθαρά αντρική υπόθεση. Οι άντρες όταν νιώθουν έντονη περηφάνια για τα κατορθώματα τους, η αυτοπεποίθησή τους μαζί με την τεστοστερόνη τους, είναι στα ύψη. Με απλά λόγια, πεθαίνει να σας ρίξει στο κρεβάτι για μια ακόμα επιβεβαίωση. Μην του το χαλάσετε: Προσπαθήστε να απογειώσετε την διάθεση του χαρίζοντας του μια μοναδική εμπειρία. Τη στιγμή λοιπόν που καμαρώνει για τον θρίαμβό του, προχωρήστε προς την κρεβατοκάμαρα βγάζοντας τα ρούχα σας αργά αργά. Προσοχή να είστε μέσα στο οπτικό του πεδίο. Η θέα και μόνο του γυμνού σου σώματος μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα της τεστοστερόνης ενός άντρα. Τα μηνύματα και των δύο σας έχουν αποκωδικοποιηθεί σωστά. Τονώστε και λεκτικά τον εγωισμό του και δεν θα το μετανιώσετε.

Ρομαντική διάθεση: Οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που συχνά επιθυμούν ήρεμο και αισθησιακό σεξ. Στην πραγματικότητα, ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των αντρών είναι ότι η σύντροφός τους δεν τους αγγίζει αρκετά κατά τη διάρκεια του σεξ, έτσι ώστε να διατηρείται το συναισθηματικό δέσιμο στη σχέση. Το παράξενο είναι ότι οι άντρες έχουν διάθεση για τέτοιου είδους επαφή όταν τους έχει συμβεί κάτι καινούριο ή ασυνήθιστο. Όταν ο φίλος σου βιώνει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, απελευθερώνεται από τον οργανισμό του ντοπαμίνη, η οποία πυροδοτεί τη σεξουαλική επιθυμία. Γι’ αυτό και μπορεί να του δημιουργηθεί ξαφνικά η ανάγκη να βρεθεί πολύ κοντά σου όταν είστε σ’ ένα άγνωστο περιβάλλον.

Αγχολυτικό σεξ: Έχει γυρίσει ο σύντροφός σας και είναι σε κακή διάθεση. Μπορεί να φταίει το άγχος με τα οικονομικά ή κάτι που έγινε στην δουλειά και να έχει αγχωθεί. Το άγχος, λοιπόν, μπορεί να του δημιουργήσει την επιθυμία για ένα ήρεμο και χαλαρό σεξ. Το στρες ανεβάζει τα επίπεδα της ντοπαμίνης αλλά και της τεστοστερόνης, κάτι που σε συνδυασμό με μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά, δημιουργεί την ανάγκη για εκτόνωση και χαλάρωση. Ωστόσο, δεν θα έχει την δύναμη να το προσπαθήσει και να κάνει την πρώτη κίνηση εκείνος. Για το λόγο αυτό, αιφνιδιάστε τον ευχάριστα. Πείτε πως δεν χρειάζεται να σηκωθεί καν από το καναπέ και απλά να αφεθεί στα χέρια σας. Ο έλεγχος είναι δικό σας και εκείνος γεμάτος περιέργεια και ευχαρίστηση για την συνέχεια της βραδιάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.