WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιον θα ωφελήσει ο νέος νόμος κατά των παπαράτσι;


26 Σεπτεμβρίου 2013

PicMonkey-Collage15.jpg
Ο νέος νόμος κατά των παπαράτσι που θα εφαρμοστεί με την άφιξη του νέου έτους είναι γεγονός και μάλλον ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στους κύκλους των διασήμων. Η Halle Berry και η Jennifer Garner ήταν από τις πρώτες που το πανηγύρισαν. Τι πιστεύουν όμως οι υπόλοιπες διάσημες μανούλες; Η Katie Holmes, η Sarah Jessica Parker, η Victoria Beckham είναι από τις μαμάδες που τα παιδιά τους έχουν φτάσει να τους επισκιάζουν.

Προφανώς και ο νέος νόμος, όσο κι αν δεν αρέσει στα περιοδικά έντυπα και μη προστατεύει τα παιδιά. Τι θα συμβεί όμως με την υπερμεγέθη βιομηχανία της εικόνας και του καθημερινού lifestyle που έχει στηριχθεί στους celebrities; Πολλά διάσημα παιδιά έχουν πλέον περισσότερο ενδιαφέρον από ους γονείς τους. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι μία ζωντανή διαφήμιση για τους ίδιους και την καριέρα τους, συμπληρώνουν την δημόσια εικόνα τους και τους κάνουν ακόμα πιο αγαπητούς στο κοινό. Επιπλέον τα social media αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη ότι το προφίλ των stars και ειδικότερα των γυναικών ενδυναμώνεται με τη γέννηση ενός παιδιού. Η καθημερινές στιγμές τους φέρνουν πιο κοντά στη μέση μαμά ενώ οι υπόλοιποι απλά δεν μπορούν αν μείνουν αδιάφοροι μπροστά στη θέα ενός παιδιού να παίζει, να τρώει, να κάνει ποδήλατο κι όλα αυτά που μπορεί να κάνει κάθε παιδί στην καθημερινότητά του.

Από την πλευρά λοιπόν του υπεύθυνου γονέα, ο νόμος ακούγεται σωτήριος, από την άλλη όμως τι θα συμβεί αν σταματήσουν τα διάσημα παιδιά να εμφανίζονται στα tabloids; Προφανώς θα είναι ένα πλήγμα τόσο για τον λαμπερό κόσμο του lifestyle όσο και για τους ίδιους τους celebrities. Το ζήτημα λοιπόν μπορεί να έχει ξεκάθαρη απάντηση; Ποιον θα ωφελήσει πραγματικά και ποιος διάσημος είναι διατεθειμένος άραγε να ξεκινήσει έναν άλλο τρόπο αυτοπροβολής;

Είναι έτοιμες οι διάσημες μαμάδες να απαλλαγούν από τον τρυφερό τους ρόλο στα περιοδικά που τις κάνει ιδιαίτερα αγαπητές στο κοινό τους; Κι όταν θα ισχύσει ο νόμος θα είναι απόλυτα σεβαστός ή η κατάσταση θα πάρει διαστάσεις που θα ξεπεράσουν τα όρια; Γιατί τα δικαιώματα που προέκυψαν από την ανέχεια των celebrities, οι οποίοι εθελοτυφλούν όλο αυτόν τον καιρό, είναι δύσκολο να κοπούν εν μία νυκτί με έναν νόμο. Εσείς τι λέτε; Θα έχει το ίδιο ενδιαφέρον η Katie Holmes στο super market χωρίς τη Suri ή η Miranda Kerr στην παιδική χαρά χωρίς τον Flynn;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.