WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 μαθήματα για το σεξ και τον έρωτα από τη γιαγιά σας


30 Σεπτεμβρίου 2013

Θα της ζητούσατε ποτέ συμβουλές για το πώς θα βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή;

Η αλήθεια είναι πως η συζήτηση αυτή είναι λίγο άβολη. Μπορεί να της ζητούσατε συμβουλές για το γάμο, το φαγητό, το μυστικό ομορφιάς της αλλά όχι για το σεξ. Κι όμως, έχουν αρκετή γνώση επί του θέματος οι γιαγιάδες μας.

Πρώτα απ’ όλα είναι όλα θέμα χημείας. Να ταιριάζεις και να επικοινωνείς με τον άλλον. Όποιος διαφωνεί με την άποψη αυτή, απλά δεν ξέρει τι λέει.

Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τη φλόγα αναμμένη μετά από 10 χρόνια σχέσης. Αν τα έχετε καταφέρει, τότε συγχαρητήρια, αν όμως όχι απλά χωριστείτε. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Δεν υπάρχει λόγος να μένετε σε μια σχέση που δεν υπάρχει σεξ, πάθος, ένταση. Τι μιζέρια, τη γκρίνια και την μοναξιά δεν την χρειάζεστε στη ζωή σας.

Επενδύεις στον άλλον συναισθηματικά. Δίνεις όλο σου το είναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Βέβαια όταν λέμε χωρίς δεύτερη σκέψη, εννοούμε ότι έχετε υπολογίσει στην πρώτη πως ο άνθρωπος που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε τη ζωή σας είναι σε θέση να δεχθεί όλη αυτή την άνευ όρων αγάπη, και φυσικά να παίξει επί ίσοις όροις.

Όταν κάνετε σεξ πρέπει να είστε εκεί με όλο σας το είναι. Δεν λειτουργεί μηχανικά αυτό. Πρέπει να έχετε συναίσθημα, πάθος, ένταση. Αν είναι να σκέφτεστε το σίδερο, τη λίστα του σούπερ μάρκετ, το λόγο που σας έσπασε τα νεύρα το αφεντικός σας σήμερα, δεν λειτουργεί. Καλύτερα να μην το κάνετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.