WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ένας φανταστικός κόσμος


10 Νοεμβρίου 2013

fantastikos.jpg
Μπορεί να οραματιστείτε τον κόσμο που θα θέλατε; Έναν υγιή κόσμο που θα ήταν υπέροχο να ζούμε.

Οι άρρωστοι θα γίνονται καλά, οι άστεγοι θα αποκτούν σπίτι. Οι ασθένειες θα ήταν υπήρχαν και όλα τα νοσοκομεία θα ήταν πάρκα. Δείτε τους φυλακισμένους να διδάσκονται πώς να αγαπούν τον εαυτό τους και να αποφυλακίζονται ως υπεύθυνοι πολίτες. Δείτε τις εκκλησίες να απαλείφουν από τη διδασκαλία τους την ενοχή. Δείτε τις κυβερνήσεις να μεριμνούν πραγματικά για τους ανθρώπους.

Βγείτε έξω και νιώστε την καθαρή βροχή που πέφτει, και όταν σταματήσει, δείτε να εμφανίζεται ένα υπέροχο ουράνιο τόξο. Προσέξτε τον ήλιο που λάμπει. Ο αέρας είναι καθαρός και διαυγής. Μυρίστε τη φρεσκάδα του. Δείτε το νερό που λαμποκοπάει στα ποτάμια, τα ρυάκια και τις λίμνες. Παρατηρήστε την πλούσια βλάστηση. Δείτε δάση γεμάτα δέντρα. Δείτε λουλούδια, φρούτα και λαχανικά παντού να σας προσφέρονται σε αφθονία. Δείτε τους ανθρώπους να θεραπεύονται από τις ασθένειες και κάθε αρρώστια να γίνεται μια μακρινή ανάμνηση.

Πηγαίνετε σε άλλες χώρες και δείτε ειρήνη και αφθονία για όλους. Δείτε την αρμονική συνύρπαξη των λαών χωρίς την ύπαρξη όπλων. Δείτε την κρίση, την επίκριση και την προκατάληψη να ξεπερνιούνται και να σβήνουν. Δείτε την κατάργηση των συνόρων και την ανθρώπινη απομόνωση να εξαφανίζονται. Δείτε τους όλους σας να γίνεστε ένα. Δείτε τη Μητέρα Γη, τον πλανήτη σας, θεραπευμένο και ακέραιο.

Δημιουργήστε αυτό τον καινούριο κόσμο τώρα, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας για να πλάσετε την εικόνα του. Έχετε δύναμη. Είναι σημαντικός για εσάς. Ζήστε το όραμά σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να γίνει πραγματικότητα, στο βαθμό που μπορείτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.