Γιατί το ραντεβού στα 30 είναι καλύτερο;

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό μας, είναι λόγω εμπειρίας. 

Και δικαίως μας έρχεται η απάντηση αυτή, καθώς έχουμε βγει αρκετά ραντεβού μέχρι τα 30. Έχουμε γνωρίσει διαφορετικούς ανθρώπους και έχουμε αποκτήσει μια άνεση και εμπειρία.

Συνεπώς, το ραντεβού είναι καλύτερο επειδή:

  • Το σεξ είναι καλύτερο. Ο λόγος είναι πως και οι δύο είστε πλέον πιο χαλαροί, έχετε ξεπεράσει ταμπού και φυσικά έχετε τον ίδιο στόχο, να περάσετε καλά.
  • Ξέρετε τι θέλετε. Στην ηλικία αυτή έχετε άλλα κριτήρια επιλογής συντρόφου. Αναζητάτε εμπιστοσύνη, σεβασμό, σιγουριά. Δεν είναι το μόνο μέλημά σας η καλοπέραση. Έχετε την ανάγκη να επενδύσετε συναισθηματικά κάπου.
  • Δεν ισχύουν πια οι κανόνες των ραντεβού. Μεγαλώνοντας λοιπόν ο καθένας ξέρει καλά αυτό που θέλει και δεν υπακούει σε παιδαριώδεις κανόνες "Ποιος θα πάρει πρώτος τηλέφωνο;", "Μην του πω πώς νιώθω από την αρχή κτλ".
  • Υπάρχει προσωπική ζωή. Ο καθένας είναι ανεξάρτητος, έχει τη δουλειά του, τα χόμπι του, τον κύκλο των φίλων. Μια σχέση θα αλλάξει τα πράγματα στη ζωή τους, χωρίς όμως να αλλάξει και εσάς.
  • Υπάρχει επικοινωνία. Είστε δύο ενήλικες που μπορείτε να μιλήσετε πλέον για πιο σοβαρά και επίκαιρα θέματα. Δεν σας απασχολούν τόσο τα hot-spot της πόλης. Μιλάτε για κοινωνικά θέματα, πολιτικά, οικονομικά, εργασιακά προβλήματα. Η αλλαγή στη θεματολογία επηρεάζεται κιόλας από τα κίνητρα της γνωριμίας αυτής. Ψάχνετε για μελλοντικό σύντροφο και οι δύο, όχι για διασκέδαση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.