WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όταν οι γυναίκες την βρίσκουν με την μοναξιά τους


17 Νοεμβρίου 2013

Και όχι με το σεξ. Δεν πιστεύουμε πώς πέσατε απ' τα σύννεφα; 

Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τον προσωπικό χρόνο από το σεξ. Άδικο το δίλημμα, δεδομένου ότι και οι δύο ανάγκες είναι βασικές. Όμως, τη ζωή δεν την ενδιαφέρει.

Όταν μια γυναίκα ξυπνά το πρωί και τρέχει σαν ηλεκτρόνιο, χωρίς χρόνο να σκεφτεί καλά-καλά τι κάνει, είναι πολύ λογικό να αρνηθεί το σεξ όταν της δίνεται το δικαίωμα επιλογής, ηρεμία ή σεξ. Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο που είναι συναισθηματικά φορτισμένος, αγχωμένος, με υποχρεώσεις που εκκρεμούν να μπορεί να απολαύσει μια ερωτική στιγμή με τον σύντροφό του. Δεν είναι ο εαυτός του. Μοιάζει με ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Ο προσωπικός χρόνος τον βοηθά ουσιαστικά να ρίξει τη συναισθηματική του ένταση. Να βρει τις ισορροπίες του. Να αναρωτηθεί για ποιο λόγο τρέχει. Nα καταλάβει τι θέλει. Δεν υπάρχει πια ο χρόνος αυτό γεγονός που κάνει τις ανθρώπινες σχέσεις δυσκολότερες. Μπλοκαριζόμαστε συναισθηματικά και υπερχειλίζουμε από δυσαρέσκεια και θυμό. Πώς λοιπόν να δεις ερωτικά τον άνθρωπο σου; Εχθρικά πιο εύκολα.

Σιγά σιγά λοιπόν οδηγούμαστε στην απομόνωση και στο συναισθηματικό κενό. Δεν θέλουμε να σας απελπίσουμε, απλά προσπαθούμε να παρουσιάσουμε την πραγματικότητα όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Η επιλογή αλλά και η δράση είναι δικό σας θέμα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.