WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν δεν σ' αρέσει κάτι απλά διέγραψε το


29 Νοεμβρίου 2013

Δεν θα ήταν πιο εύκολη η ζωή αν μπορούσαμε να διαγράφουμε ότι μας ενοχλεί;

Τι θα πετυχαίναμε; Θα είχαμε μια λίστα με πράγματα που μας ευχαριστούν και η ζωή μας θα ήταν καλύτερη. Και ποιος μας εμποδίζει απ΄αυτό;

Δεν ξέρουμε. Μπορεί εμείς ή το πλαίσιο μέσα στο όποιο έχουμε μάθει να ζούμε. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι έτσι. Ή καλύτερα η ζωή. Μήπως όλο αυτό ακούγεται τελικά πολύ βολικό; Μήπως εφησυχαζόμαστε στους κανόνες και τα πρέπει που μας καθορίζουν οι άλλοι; 

Τι θα γινόταν δηλαδή αν λέγαμε πού και πού "όχι" σε κάτι που μας δυσαρεστεί; Η άρνηση τελικά ποιον επηρεάζει εμάς ή τους άλλους; Είναι μερικά ερωτήματα που αν απαντηθούν μπορεί να βελτιώσουν τη ζωή μας.

Επειδή λοιπόν είναι δύσκολο  να διαγράψουμε πράγματα, εμείς σκεφτήκαμε μια άλλη λύση. Καθετί που μας δυσκολεύει και μπερδεύει να το δούμε διαφορετικά. Να ψάξουμε να βρούμε τα θετικά του στοιχεία. Πού μπορούμε να το αξιοποιήσουμε στη ζωή μας; Τι θα κερδίσουμε απ΄αυτό; Βάζοντας το σε μία τέτοια διαδικασία ήδη ο τρόπος που το προσεγγίζουμε είναι άλλος.

Ωστόσο, εκτός απ΄το τέχνασμα αυτό, θα πρέπει να προσθέσουμε στη ζωή μας πράγματα που να μας ευχαριστούν και μας διασκεδάζουν. Να προσπαθήσουμε να τα φέρουμε σε μία ισορροπία. Είναι στο χέρι μας όταν κοιτάζουμε την πραγματικότητα να τη χρωματίζουμε με τα χρώματα που θέλουμε εμείς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.