WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε στα φετινά δώρα


23 Δεκεμβρίου 2013

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς αγχωνόμαστε να βρούμε τι δώρο θα κάνουμε στους φίλους μας γιατί το ταμείο είναι μείον. 

Μέσα λοιπόν απ΄τις διάφορες ιδέες που περνάνε απ΄το μυαλό μας, στριφογυρίζει και η ιδέα του να φτιάξουμε δώρα με τα χεράκια μας. Πράγματι, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα αρκεί να τηρήσουμε 5 κανόνες:

  • Να ξεκινήσουμε νωρίς. Θα πρέπει να έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας για τις κατασκευές.
  • Να φτιάξουμε μια λίστα. Για ποιον προορίζονται τα δώρα; Όταν κάνουμε δώρο προσπαθούμε να είναι κάτι που ξέρουμε πως μπορεί να χρειάζεται ή να ταιριάζει με την προσωπικότητα του. Έτσι, για να οργανωθούμε σωστά ετοιμάζουμε τη λίστα με τα ονόματα και στη συνέχεια τα συνδέουμε με τα χαρακτηριστικά τους.
  • Η φιλοσοφία του do it yourself (φτιάξε το μόνος σου) στηρίζεται στο να φτιάξει κάποιος κάτι με αντικείμενα που έχει στο σπίτι του. Συνεπώς, φαντασία και δημιουργικότητα χρειαζόμαστε.
  • Δεν φτιάχνουμε τις κατασκευές την ώρα που είμαστε κουρασμένοι.
  • Επίσης, έχει μεγάλη σημασία και το περιτύλιγμα του δώρου που θα χαρίσουμε.

Αυτό που δεν ξεχνάμε είναι πως η κίνηση μετράει. Ο σκοπός των δώρων είναι να χαρίσουμε χαμόγελα αλλά και να νιώσουμε και εμείς την ευτυχία και την ικανοποίηση της χαρά αυτής. Δεν χρειάζεται λοιπόν να στεναχωριόμαστε επειδή δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα φέτος να κάνουμε ακριβά δώρα. Tο ζητούμενο είναι να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας κάνοντας ένα διάλειμμα απ΄τα προβλήματα και τη μιζέρια της καθημερινότητας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.