WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9+1 "γυναικεία" πράγματα που οι άντρες θα εύχονταν να κάνουν χωρίς θίγεται ο ανδρισμός τους


3 Ιανουαρίου 2014

Υπάρχουν μερικά πράγματα που αρκετοί άντρες θα ήθελαν να κάνουν χωρίς να κριθούν γι΄αυτά. 

Είναι άδικο όπως ισχυρίζονται, οι γυναίκες να μπορούν να ασχολούνται με "ανδρικές δραστηριότητες" και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις να χαρακτηρίζεται ως σέξι, ενώ το αντίθετο δεν ισχύει.

Για παράδειγμα: 

  1. Το πρώτο πρόβλημα εστιάζεται στα ρούχα. Κάθε γυναίκα μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Να επιλέξει ένα casual ή ανδρόγυνο look και να δείχνει ελκυστική.
  2. Κάθε γυναίκα μπορεί να μιλήσει με τις ώρες για το πόσο σέξι είναι τα μοντέλα της Victoria's Secret και για τις καμπύλες της Κim αλλά κανένας άντρας δεν μπορεί να πει πόσο γοητευτικός είναι Brad Pitt ή να σχολιάσει τους υπέροχους κοιλιακούς του Ryan Gosling.
  3. Μια γυναίκα που θα παραγγείλει ουίσκι ή ένα καλό ρούμι, θα τραβήξει την προσοχή και τα βλέμματα των αντρών. Το ίδιο θα ακριβώς θα καταφέρει και ένας άντρας αν παραγγείλει Cosmpolitan ή κανένα φρουτώδες cocktail με ομπρελίτσες. Απλά στη δεύτερη περίπτωση θα συνοδευτεί και με αρνητικά σχόλια.
  4. Οι άντρες στερούνται την ικανοποίηση των spa και της περιποίησης εξαιτίας των κοινωνικών ταμπού.
  5. Οι γυναίκες μπορούν να μεταφέρουν τα πάντα μέσα στη τσάντα τους. Οι άντρες δεν μπορούν να το χαρούν. Ακόμη και αν είναι πρακτικό να έχουν μια τσάντα για τα πράγματά τους, το αποφεύγουν επιλέγοντας να γεμίζουν τις τσέπες τους με κινητά, κλειδιά και λεφτά.
  6. Ο χορός. Κι αυτό πρόβλημα είναι. Θα πρέπει να περιορίζουν τον τρόπο έκφρασης τους.
  7. Κρέμες προσώπου. Εκεί, οι άντρες θα πρέπει να γεράσουν, να κάνουν ρυτίδες και για παρηγοριά τους λέμε και το παραμύθι "Είναι γοητεία το πόδι της χήνας στο μάτι σου".
  8. Στους άντρες δεν μπορείς ποτέ να προσφέρεις μια αγκαλιά λουλούδια.
  9. Οι άντρες κατηγορούνται όταν περνούν ευχάριστα με το παιδί τους, αφήνοντας το να κάνει ό,τι θέλει.
  10. Απαγορεύεται σύμφωνα με τις κοινωνικές νόρμες να κλαίνε, να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και να λένε συχνά τις φράσεις "Σ' αγαπώ", "Συγνώμη", "Σ' έχω ανάγκη".

Όλα αυτά είναι κρίμα να υπάρχουν και να περνούν από γενιά σε γενιά. Τα ταμπού πρέπει να ξεπεραστούν. Κανένας δεν θεωρείται λιγότερο ή περισσότερο άντρας αν επιλέξει κάτι απ΄τα παραπάνω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.