WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα άστρα σου δείχνουν τι εραστής είναι


3 Φεβρουαρίου 2014

Η Ινώ Κοέν μας εξηγεί τι να περιμένουν από εκείνους ανάλογα με το ζώδιο τους.

ΚΡΙΟΣ = Φωνακλάδες, αλλά αξιαγάπητοι

Εξωστρεφείς. Αυθόρμητοι. Αλλά ΜΗΝ τολμήσετε να τα βάλετε μαζί τους. Τους αρέσουν τα αστεία και φιλάνε καταπλητκικά (και αυτόί). Όταν θέλουν γίνονται ΠΟΛΥ αξιαγάπητοι. Είναι γενναιόδωροι και χαίρονται να προσφέρουν. Έχουν την τάση προς την εξάρτηση (τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια). Φωνακλάδες. Πρέπει πάντα να έχουν δίκιο. Επιχειρηματολογούν μέχρι τελικής πτώσεως (του συνομιλητή τους).

ΤΑΥΡΟΣ = Πιο ακαταμάχητος πεθαίνεις

Επιθετικοί. Αφοσιώνονται στους συνομιλητές τους για να τους καταγοητεύσουν. Έχουν έντονες και μακροχρόνιες σχέσεις. Τρελλάινονται να τσακώνονται. Πολύ εξωστρεφείς. Μητέρες Τερέζες. Τους αρέσει να βοηθούν αυτούς που έχουν ανάγκη. Κι’ αυτοί καλά φιλάνε. ΕΠΙΜΟΝΟΙ. Θέλουν να κοιμούνται άπειρες ώρες. Ξέρουν να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Patronizing. Έχουν πάντα δίκιο. Και είναι α-κα-τα-μά-χη-τοι.

ΔΙΔΥΜΟΣ = Forever young

Καλούληδες. Ακούνε τον πόνο σας. Εξαιρετικοί στο να μπερδεύουν τον κόσμο. Δεν θέλουν καυγάδες αλλά ΑΝ σας τύχει, υποχωρήστε για να ξεμπερδεύετε Δεν γουστάρουν τα δήθεν. Παρεξηγησιάρηδες. Είναι πολύ καλοί στο να χάνουν πράγματα και να παθαίνουν πανικό μέχρι να τα βρουν. Σαρκαστικοί. Κάνουν σαν παιδάκια και ΠΟΛΥ φασαρία. Μιλάνε πολύ, κινητό, τηλ, email. Συγχωρούν. Και έχουν υπέροχο χαμόγελο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ = Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Μιλάμε για μεγάααλη κλάψα. Καταπληκτικοί εραστές. Ρομαντικοί σε βαθμό μπλιαχ ηλιοβασίλεμα. Αλλά και σκληροί εκεί που δεν το περιμένεις. Σας φροντίζουν όπως η γιαγιά σας. Θέλουν όλη την ώρα σεξ. Θα σας πάρουν σαν πουλάκι στην φτερούγα τους, μέχρι να σκάσετε. Αυθόρμητοι έως και γκαφατζήδες. Αποφεύγουν τις διαμάχες αλλά όταν χρειαστεί πάνε το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο.

ΛΕΩΝ = Ένας είναι ο Βασιλιάς

Ενδιαφέροντες. Χαλαροί. Περιμένουν από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Συνήθως είναι σε καλή διάθεση, αλλά όταν τους πάρουν τα κάτω τους γίνονται ανυπόφορα νιάνιαρα. Το πρόβλημά τους πρέπει να γίνει ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Τους αρέσουν οι πλάκες. Έχουν προβλέψιμη συμπεριφορά. Είναι καλοί σε πολλά, και θέλουν να το μάθει όλος ο κόσμος. Έχουν τάσεις στις καταχρήσεις. Μεγάλες προσωπικότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ = Υπομονετικοί μέχρι να εκραγούν

Είναι οι κυρίαρχοι στις σχέσεις τους. Έξυπνοι. Θέλουν πάντα να έχουν την τελευταία λέξη. Οι καλύτεροι φίλοι (αλήθεια). Νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και (δυστυχώς) τις περισσότερες φορές έχουν δίκιο. Σέβονται τους άλλους αλλά τους διαγράφουν άμεσως μόλις αποδειχθούν αναξιόπιστοι και δεν τους συγχωρούν. Ούτε ξεχνούν. Προσέχουν τις λεπτομέρειες και θαυμάζουν την ομορφιά. Ακομπλεξάριστοι.

ΖΥΓΟΣ = Από τα ροζ σύννεφα στα μαύρα τάρταρα

Δημοφιλείς. Η γοητεία τους μοναδική. Έξυπνοι και με χιούμορ.Τους αρέσει να ασχολούνται κάτι εις βάθος. Μπορεί να γλυτώσουν την ανθρωπότητα αλλά και να φέρουν την καταστροφή. Καλοί φίλοι, ακούνε ώρες ατελείωτες τα βάσανά σας. Θυμώνουν, φουντώνουν και ξεθυμώνουν. Όταν είναι στις μαύρες τους, εσείς μακριά. Πολύ δημιουργικοί. Και αθεράπευτα ρομαντικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ = Εθιστικά σέξυ

Έχουν δοκιμάσει τα πάντα, έστω και για μια φορά. Θέλουν να τους κανακεύουν. Δραστήριοι. Προβλέψιμοι. Φιλάνε υπέροχα. Πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν. Ξενύχτηδες έως και party animals. Η γοητεία είναι η τροφή τους. Τους αρέσου τα λεφτά, να τα κερδίζουν και να τα ξοδεύουν. Γίνονται πολύ προστατευτικοί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δουλέυουν σκληρά. Καλοί στα business deals. Ωραίοι τύποι. Μυστήριοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ = Πάθος με όλες τις σημασίες του

Αυθόρμητοι. Μερικές φορές απομονώνονται. Εύκολα χάνουν την ψυχραιμία τους, ταύροι σε υαλοπωλεία. Δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Αν και αγαπούν πολύ, δεν θέλουν να το δείχνουν για να μην θεωρηθούν αδύναμοι. Ρομαντικοί. Όταν θυμώνουν φτάνουν στα άκρα. Παθιασμένοι εραστές. Υπερασπίζουν με πάθος τα πιστεύω τους. Επιμένουν για την τελειότητα. Μην τσακωθείτε μαζί τους γιατί θα καταλήξετε με αίματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ = Οι καλύτεροι (και δεν ακούω λέξη!)

Σοφιστικέ. Αυθάδεις. Πνευματώδιες. Ξερόλες (για χαστουκισμό). Σέξυ. Λατρεύουν τη δουλειά αλλά και να γκρινιάζουν μαζί. Αξιοπρεπείς, περήφανοι έως και ψωροπερήφανοι. Όταν είναι στα καλά τους δεν μπορείτε να τους αντισταθείτε. Cool και αγχωμένοι, μαζί και απρόβλεπτα. Ανταγωνιστικοί στα σπορ, τη βρίσκουν να κατατροπώνουν τους Διδύμους. Αγαπούν τα έξυπνα ανέκδοτα. Οι πιο σέξυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ = Καταπληκτικοί εραστές, όταν δεν κοιμούνται Great kissers. Μοναδικοί στο είδος τους, με ό,τι σημαίνει αυτό. Τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Καταπιάνονται με όλα. Περήφανοι για τον εαυτό τους, για οτιδήποτε κάνουν (πιο κοκόρι πεθαίνεις). Ακατάστατοι κι’ ανοργάνωτοι (πόσο, μα πόσο). Αναβλητικοί (εντελώς). Σκέφτονται βαθειά, πολύ βαθεία, τόσο που δεν αντέχονται άλλο. Μπορεί να γίνουν ΠΟΛΥ εκνευριστικοί αναπτύσσοντας ένα θέμα, με λεπτομέρειες. Απρόβλεπτοι (ναι). Αλλά ξεπερνάνε κάθε προσδοκία. ΙΧΘΥΕΣ = Ελκυστικοί, μα απρόσεχτοι Τους αρέσει να σας φροντίζουν. Έχουν μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο (ή και το ίδιο) φύλο. Εύκολα τραβάτε την προσοχή τους, δύσκολα τη διατηρείτε. Παθιασμένοι εραστές (!) Παρα-εμπιστεύονται τους άλλους και μετά καταλήγουν να πληγώνονται (κλάψα). Όλο προσπαθούν να κάνουν το σωστό και στο τέλος την πατάνε (ας πρόσεχαν). Αλλά έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορι. Είναι καλοί φίλοι αλλά πρέπει να προσέχουν πώς διαλέγουν τους φίλους τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.