WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Εσείς προσέχετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν;


18 Μαρτίου 2014

Έχετε νιώσει πότε πως περιβάλλεστε από άτομα ανούσια και βαρετά; Ναι είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ταμπέλες και να χαρακτηρίζουμε κατά αυτό τον τρόπο τους ανθρώπους απλά έπρεπε να τους ονοματίσουμε για να συνεννοηθούμε κατά κάποιο τρόπο.

Αν λοιπόν καθίσετε να σκεφτείτε, θα εκπλαγείτε από το πόσοι βαρετοί άνθρωποι σας περιβάλλουν. Στο φιλικό σας περιβάλλον, στην οικογένειά σας, στον επαγγελματικό σας χώρο, υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους ξέρετε πως τίποτα απ’ όσα σας λένε δε σας ενδιαφέρει. Κουτσομπολιά, κριτική, συκοφαντίες, συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Καμία προσπάθεια για εξέλιξη. Ακόμα, και η κριτική που γίνεται δεν είναι για δρώμενα της επικαιρότητας αλλά για τις ζωές των άλλων.

Για να αντισταθμίσετε αυτή την προσπάθεια, το κλειδί είναι να ξέρετε στον αληθινά ελεύθερο χρόνο σας να περιβάλλεστε από ανθρώπους που νιώθετε ότι σας διεγείρουν πνευματικά. Τι μπορείτε να κερδίσετε από τη συντροφιά των ανθρώπων αυτών;

•Δε σε ρωτούν τι κάνεις για αποσυνδεθούν με προφανή τρόπο όταν αρχίσεις να μιλάς, επειδή απλά σταματούν να σ΄ακούνε.

•Βάζουν την προσωπική τους ζωή σε δεύτερο πλάνο και ασχολούνται με θέματα συζήτησης που επιτρέπουν πραγματική ανταλλαγή ιδεών.

•Δεν παραπονιούνται για τους άλλους, ούτε επικρίνουν άδικα.

•Πάντα σας εκπλήσσουν με κάποια ανακάλυψη: ένα μυθιστόρημα, ένα καινούριο συγκρότημα, ένα μέρος του κόσμου όπου δεν είχατε ποτέ σκεφτεί να ταξιδέψετε, μια νέα πληροφορία. Με άλλα λόγια, σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο. Σας ανοίγουν μια νέα οπτική στη ζωή σας.

•Έχουν την ικανότητα να σας κάνουν να γελάτε. Ειδικά όταν το έχετε ανάγκη.

Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε στη ζωή σας, την κατηγορία των ανθρώπων αυτών. Τους χρειάζεστε για να κρατήσετε τις ισορροπίες.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.