WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τονώνοντας την αυτοπεποίθηση στο ερωτικό κομμάτι


22 Μαρτίου 2014

Μπορεί να πιστεύεις ότι δεν έχουν και πολύ σχέση αυτά τα δύο, αφού το ερωτικό κομμάτι έχει "συμπαίκτη". 

Πολύ βολικό καθώς το να πετάς την ευθύνη-μπαλάκι στο δικό του γήπεδο, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μην αναρωτιέσαι όμως μετά γιατί δεν έχεις σχέση; Γιατί δεν μπορείς να βρείτε κάποιον να "στεριώσεις"; Το να πετάς συνεχώς την ευθύνη στον άλλο δεν είναι λύση. Γιατί απλά δεν βλέπεις που κάνεις εσύ το λάθος. Με το να εντοπίζεις τα λάθη του αλλού τα πας καλά αλλά με τα δικά σου τι γίνεται; Ή μήπως δεν κάνεις λάθη εσύ;

Και εδώ ερχόμαστε να σε ρωτήσουμε, με το να πιστεύεις πως δεν αξίζεις την αγάπη που βλέπεις γύρω σου, δεν είναι λάθος; Αν η ίδια δεν πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί να το κάνει ο Μr. Tάδε που κοιτάς όλο το βράδυ στην άλλη άκρη του μαγαζιού; Για να βρεις λοιπόν την αγάπη που ψάχνεις πρέπει να φτιάξεις εσύ τις προϋποθέσεις.

  • Γίνε η αγάπη που γυρεύεις: Προσπάθησε να γίνεις πιο ευγενική και δεκτική με τους ανθρώπους γύρω σου. Η αγάπη υπάρχει παντού, μην την κρατάς για εκείνον. Δώσε την για να στην επιστρέψει το σύμπαν.
  • Βρες τα με τον εαυτό σου: Όταν σέβεσαι, αγαπάς κι εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, δεν ψάχνεις από τους άλλους να καλύψουν τις ανασφάλειες ή να γιατρέψουν τις πληγές σου. Η οικειότητα με κάποιον άλλον προκύπτει όταν μπορείς να είσαι ευάλωτη, δείχνεις ποια πραγματικά είσαι και αποκαλύπτεις τον αληθινό σου εαυτό. Όλα ξεκινούν χτίζοντας μια σχέση αγάπης με τον εαυτό σου.
  • Διεκδίκησε αυτά που θες: Προσπάθησε να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν. Ξεκίνα ένα χόμπι, ένα άθλημα κάνε κάτι.
  • Η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες. Δες τι μπορείς να μάθεις απ΄αυτές.
  • Για να προσελκύσεις θετικά πράγματα στη ζωή σου, θα πρέπει να εστιάσεις σε όλα όσα είσαι ευγνώμων μέχρι τώρα. Το να είσαι χαρούμενη δεν σημαίνει να τα έχεις όλα αλλά να τα εκτιμάς όλα.
  • Μάθε να συγχωρείς και ξεκίνα απ΄τον εαυτό σου.
Είναι μια καλή αρχή! Δοκίμασε και δεν θα χάσεις.  Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.