WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η τέχνη του φλερτ


2 Απριλίου 2014

Τo φλερτ είναι υγεία. Όσο χρονών κι αν είστε το να φλερτάρετε και να γοητεύετε σας ανανεώνει. Έχει μια μαγεία. Ξαφνικά αδρεναλίνη και αυτοπεποίθηση χτυπούν κόκκινο.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες δεν το έχουν με το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Αισθάνονται αμήχανα και άβολα. Παρόλα αυτά οι ίδιες γυναίκες παραπονιούνται πως οι άντρες δεν τις πλησιάζουν εύκολα, γεγονός που τις κάνει να αναρωτιούνται για το αν αρέσουν ή όχι.

Πώς μπορεί να αλλάξει αυτό; Χαλαρώστε. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και διαβάστε τις παρακάτω γενικές συμβουλές.

Όταν βγαίνετε για ποτό ή με τις φίλες σας προσπαθήστε να είστε λίγο πιο χαλαρές. Οι άντρες ελκύονται από γυναίκες που χαμογελάνε, ζουν τη στιγμή, διασκεδάζουν και γενικά περνάνε καλά. Αν είστε θλιμμένη και κάθεστε σε μία γωνία κοιτάζοντας το κινητό σας ή έχετε το βλέμμα της ντίβας τότε στέλνετε το μήνυμα «Παρακαλώ μην ενοχλείτε. Δεν είμαι διαθέσιμη.»

Το βλέμμα είναι δεύτερο στη λίστα μετά το χαμόγελο. Το χαμόγελο είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικο και αθώο, το βλέμμα όμως μπορεί να γίνει ερωτικό και σέξι στέλνοντας τα σωστά μηνύματα.

Βρείτε τρόπο να πιάσετε κουβέντα μαζί του. Περνώντας από διπλά του και κάντε πως πέφτετε πάνω του. Θυμάστε τις οδηγίες που είχε πάρει η Αλίκη Βουγιουκλάκη απ΄την έμπειρη πρώην γραμματέα του αφεντικού στο «Μοντέρνα Σταχτοπούτα». Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς οφείλουμε να σας πούμε πως για ένα περίεργο πιάνουν ακόμα τα ίδια κόλπα.

Μην γίνεται Barbie για να τον προσεγγίσετε. Δεν χρειάζεται να παίξετε κάποιο ρόλο για να σας πλησιάσουν οι άντρες. Αυτός που θα ενδιαφερθεί θα το κάνει επειδή κάτι είδε πάνω σας και του άρεσε. Όχι γιατί του θυμίζετε κάποια άλλη.

Τέλος, κρατείστε λίγο τον ενθουσιασμό σας. Μην είστε τόσο εκδηλωτική. Εκτός του ότι μπορεί να παρεξηγηθεί, το μυστήριο κρύβει περισσότερη γοητεία.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.