WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας


26 Απριλίου 2014

ae.jpg

Είναι ωραίο μετά τις διακοπές του Πάσχα να κάνουμε μία αποτοξίνωση απ΄όλα.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν προσφέρεται για ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό μας. Βάλτε μουσική, ανάψτε αρωματικά κεριά και χαλαρώστε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας μετατρέποντας το χώρο σας σε σπα. Ξεκινήστε με την φροντίδα των μαλλιών σας. Πριν το λούσιμο εφαρμόστε μία θεραπεία που ενδείκνυται για άτονα και ξηρά μαλλιά. Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και περάστε το μ΄ένα πινέλο σ΄όλα τα μαλλιά τούφα-τούφα, επιμένοντας στις άκρες. Χτενίστε με αραιή χτένα, ώστε να απλωθεί παντού για 15-20 λεπτά Λούστε τα μαλλιά σχολαστικά και προχωρήστε στο styling όπως συνήθως. Τα μαλλιά σας θα είναι ενυδατωμένα και λαμπερά.

Στη συνέχεια, κάντε μία diy μάσκα προσώπου. Στο site υπάρχουν πάρα πολλές φυσικές συνταγές για σώμα και πρόσωπο. Βρείτε πια σας αρέσει και ταιριάζει με τις ανάγκες σας. Να θυμάστε πως πριν την εφαρμογή της μάσκας καλό είναι να κάνετε ένα καλό πήλινγκ προσώπου. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε καλύτερα την απορρόφηση των ενυδατικών στοιχείων της μάσκας.  Εκτός, όμως από τις μάσκες περιποίησης μπορείτε να κάνετε και μια βιταμινοθεραπεία αποτοξίνωσης. Μια από τις δύο μέρες τραφείτε αποκλειστικά με φρούτα και σαλάτες.
Τέλος, μην ξεχάσετε την άσκηση σας. Επιλέξτε να πάτε για τρέξιμο σε κάποιο πάρκο ή στην παραλία.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.