WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το μυστικό του αδύναμου "παίχτη"


18 Μαΐου 2014

Πώς μπορεί ο πιο αδύναμος να κερδίσει; 

Τότε που ο μικρόσωμος συγκριτικά με τον Γολιάθ, Δαβίδ κατάφερε να τον νικήσει; Μια μικρή πέτρα ήταν αρκετή να ρίξει κάτω τον «γίγαντα». Μπορεί κάτι παρόμοιο να γίνει στην πραγματικότητα; Μπορούν τα ασήμαντα πράγματα να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές; Στην προσπάθεια μας να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά, βρήκαμε τυχαία μια συνέντευξη του Μπρους Λι που είχε δώσει λίγο πριν πεθάνει και που χρησιμοποιήθηκε μάλιστα σε διαφήμιση αυτοκινήτου.

«Μην καθηλώνεσαι σ” έναν τρόπο, προσάρμοσέ τον και χτίσε τον δικό σου και άφησέ τον να αναπτυχθεί, να είσαι σαν το νερό. Άδειαζε το μυαλό σου, να είσαι άμορφος, εύπλαστος, όπως το νερό. Αν βάλεις νερό σ” ένα φλιτζάνι, μεταμορφώνεται σε φλιτζάνι. Αν βάλεις νερό σ΄ένα μπουκάλι, μεταμορφώνεται σε μπουκάλι. Αν το βάλεις σε μια τσαγιέρα, μεταμορφώνεται σε τσαγιέρα. Το νερό μπορεί να κυλήσει ή να συγκρουστεί. Να είσαι νερό φιλέ μου».

Αν η δύναμη του νερού είναι αυτή, σκεφτείτε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από το 55-78% νερό κατά βάρος, ενώ φθάνει μέχρι και το 90% εκείνου των κυττάρων. Εσείς τι πιστεύετε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.