WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η λίστα του μήνα


1 Ιουλίου 2014

Μπήκαμε στον Ιούλιο και βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στις καλοκαιρινές διακοπές. 

Όλο τον χρόνο περιμένουμε αυτήν την ανάπαυλα, για να δώσουμε την ευκαιρία στο σώμα και το μυαλό μας να χαλαρώσει και να ανανεωθεί. Το καλοκαίρι μας βοηθά να ξεφορτωνόμαστε πράγματα. Ξεφεύγουμε για λίγο απ΄τα πρέπει και τα οργωμένα προγράμματα του χειμώνα. Ο Ιούλιος λοιπόν είναι ο μήνας που μπορεί να μας χαρίσει τις στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης που αναζητούμε. Εμείς σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μία λίστα με τα πράγματα του μήνα.

  • Πρώτο στο λίστα είναι η οργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών. Επιλέξτε το μέρος που θέλετε να περάσετε τις μέρες της άδειά σας. Νησί ή βουνό ή αν είστε τυχερές, συνδυασμό και των δύο.
  • Απολαύστε την πόλη  το βράδυ. Κατεβείτε στο κέντρο της Αθήνας και περπατήστε στο ιστορικό κέντρο. Επιλέξτε κάποιο θερινό σινεμά και στη συνέχεια κάποιο μικρό μπαράκι για μια παγωμένη μπύρα. Αν τώρα το κέντρο της πόλης δεν σας φαίνεται και τόσο καλοκαιρινή, η Αθηναϊκή Ριβιέρα μπορεί να σας βάλει στο κλίμα των διακοπών.
  • Εξασφαλίστε στη διατροφή σας  φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ξεκινήστε την μέρα σας με χυμούς που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας κρατήσουν όλη την μέρα.
  • Αθληθείτε. Το τρέξιμο και το κολύμπι είναι ιδανικά για την περίοδο αυτή.
  • Ανανεώστε το νεσεσέρ των διακοπών σας.  Εφοδιαστείτε με κατάλληλα προϊόντα. Απαραίτητο την περίοδο αυτή είναι η χρήση της αντηλιακής κρέμας με αντιοξειδωτική δράση.
  • Εκτός απ΄την ανανέωση του νεσεσέρ σας, η ντουλάπα σας έχει σειρά. Μην βιαστείτε όμως. Κάντε μία έρευνα αγοράς και περιμένετε τις εκπτώσεις που ξεκινούν στα μέσα του μήνα.
  • Αναζητήστε από τώρα τα βιβλία που δεν προλάβατε να διαβάσετε μέσα στο χρόνο. Δεν χρειάζεται να είναι βαριά φιλολογία- ένα αστυνομικό μυθιστόρημα από τη νέα φουρνιά των Σκανδιναβών συγγραφέων που λες και γράφουν για να γυριστούν οι ιστορίες τους σε ταινία ή μια ποιητική συλλογή από την οποία θα διαβάζεται σκόρπιους στίχους τα απογεύματα μετά το μπάνιο.
  • Family time. Επιλέξτε όλοι μαζί κάποιο χόμπι ή sport και αφιερώστε τις Κυριακές σας σ΄αυτό. Είναι ευκαιρία τώρα που τα παιδιά δεν έχουν υποχρεώσεις να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους.
  • Διασκεδάστε. Ο τρόπος διασκέδασης είναι προσωπική υπόθεση αλλά είναι ωραίο να πάτε σε μία συναυλία και να οργανώσετε μία βραδιά για cocktails.
  • Mην ξεχάσετε το πιο σημαντικό, ερωτευτείτε. Μπορεί να οι καλοκαιρινοί έρωτες να μην κρατούν για πολύ, όμως είναι ότι πιο δυνατό και ωραίο μπορείτε να ζήσετε.
 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.